Almanya'yı Karıştıran İddia: Anestezi Uzmanı Selim 13 Bin Kişiye Hepatit C Bulaştırdı - Son Dakika
Güncel

Almanya'yı Karıştıran İddia: Anestezi Uzmanı Selim 13 Bin Kişiye Hepatit C Bulaştırdı

Almanya'da, Donauwörth bölgesinde çalışan anestezi uzmanı Selim C.'nin, "Hastalara Hepatit C bulaştırdım." demesi üzerine soruşturma açıldı. Yetkililer, en az 13.000 kişinin kontrol edilmesi gerektiğini duyurdu.

08.11.2018 09:52  Güncelleme: 11:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Almanya'nın Bavyera bölgesinde ciddi bir sağlık krizi yaşanıyor. Donauwörth bölgesinin büyük hastanelerinden birinde çalışan Selim C. isimli adamın, "Ben hastalara Hepatit C bulaştırdım" demesi üzerine soruşturma açıldı. Yetkililer Selim C'nin neden böyle bir şey yaptığını henüz bilmediklerini açıklarken, en az 13.000 kişinin kontrol edilmesi gerektiğini duyurdu.

SORUŞTURMA DERİNLEŞTİRİLDİ

Bugün Almanya'nın çok okunan tabloid gazetelerinden Bild, soruşturmanın derinleştirildiğini ve bu kişinin hastalara nasıl Hepatit C bulaştırdığının incelendiğini yazdı. Genelde kan yoluyla bulaşan Hepatit C, iğne üzerinden de bulaşabiliyor.

Almanya'yı Karıştıran İddia: Anestezi Uzmanı Selim 13 Bin Kişiye Hepatit C Bulaştırdı

YETKİLİLER, 13.000 KİŞİNİN KONTROL EDİLMESİ GEREKTİĞİNİ DUYURDU

Yetkililer Selim C'nin neden böyle bir şey yaptığını henüz bilmediklerini açıklarken, adamın çalıştığı dönemde hastanede tedavi olan en az 13.000 kişinin kontrol edilmesi gerektiğini ve bu kişilerde Hepatit C olabileceği duyurdu.

"KONTROLLERİNİZİ YAPTIRMALISINIZ"

Hastalardan en az 21'inde gerçekten de Hepatit C görüldüğü açıklanırken, hastane yönetimi 1300 kişiye mektup göndererek, "Kontrollerinizi yaptırmalısınız" çağrısında bulundu.

Almanya\'yı Karıştıran İddia: Anestezi Uzmanı Selim 13 Bin Kişiye Hepatit C Bulaştırdı

Son Dakika Güncel Almanya'yı Karıştıran İddia: Anestezi Uzmanı Selim 13 Bin Kişiye Hepatit C Bulaştırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • Gokhan güven: BOZKURT ULUSUN TANRI TÜRKÜ KORUSUN , IRKDAŞIMA DOKUNAMAZSIN ALMANYA. GÜCÜN YETMEZ 4 50 Yanıtla Türkeş: Bozkurtlara hepatit c bulaştırmiş dikkat et alışını yaptır 2 2 doktor: Almanya seni de irkinida, fitratini da sever bebegim 1 1 VATAN: sen yine ne kullandın boş teneke 1 1
  • stars: bu kadar ucuz olmamalı çok çiğ bir ırkız.. 12 22 Yanıtla
  • Polis Bordo : Hic bir alman bi Doktora saygisizlik terbiyesizlik etmez ve sonsuza dek Doktora güvenirler. Sana güvenen Mahsun Insanlara nasil kiydin :( 18 5 Yanıtla
  • Za: Düşmanına savaşta bile merhamet eden Türk Milletiyiz emin olun bunda Türk kanı yoktur köküne inmek lazım kalıntıdır 14 6 Yanıtla
  • TUNÇ06: yuh sana pslik. 14 0 Yanıtla
  • Şarapçı hanzo : TC de çok var bunun gibi. 6 6 Yanıtla
  • osman abi...: yüzkarası... insan degil lan bu... 11 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement