Bir şüphelinin, tartıştığı adamı kılıçla vahşice öldürdüğü anlar kamerada - Son Dakika
Dünya

Bir şüphelinin, tartıştığı adamı kılıçla vahşice öldürdüğü anlar kamerada

Almanya'da gözü dönmüş bir şüpheli, sokak ortasında tartıştığı 36 yaşındaki Kazak kökenli bir Alman vatandaşını kılıçla öldürdü. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

01.08.2019 14:01  Güncelleme: 15:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Almanya'da sokak ortasında iki adam henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartıştı. Tartışma sonrası eline kılıç alan adam, tartıştığı 36 yaşındaki Kazak kökenli bir Alman vatandaşınvahşice öldürdü. O anlar amatör kameralarca kaydedildi.

Almanya'nın Stuttgart şehrinde yaşayan 36 yaşındaki Kazak kökenli bir Alman vatandaşı, dün akşamüstü tartıştığı bir kişi tarafından kılıç kullanılarak öldürüldü. Görgü tanıkları, bir tartışma sırasında meydana gelen saldırının ardından polisi aradı. Saldırıya uğrayan 36 yaşındaki adam, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

KOVALAMACA SONUNDA YAKALANDI

Korkunç saldırıyı gerçekleştiren şüpheli olay yerinden bisikletiyle uzaklaştı. Cinayet şüphelisi, kısa süren bir kovalamacanın sonunda polis tarafından yakalanarak etkisiz hale getirildi. Yakalanan şüphelinin sorgusu bugün gerçekleştirilecek.

POLİSTEN AÇIKLAMA

Polisten gelen ilk açıklamada cinayet silahının kılıç olduğu doğrulanırken, kurbanın öğleden sonra geç saatlerde kamuya açık bir sokakta saldırıya uğradığını söyledi.

ALMANYA'NIN EV GÜVENİLİR ŞEHRİ KABUL EDİLİYOR

Birkaç büyük otomobil üreticisi de dahil olmak üzere merkezde bulunan birkaç büyük Alman firması ile oldukça zengin olan Stuttgart, Almanya'nın en güvenli şehirlerinden biri olarak kabul ediliyor.

Bir şüphelinin, tartıştığı adamı kılıçla vahşice öldürdüğü anlar kamerada
Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya Bir şüphelinin, tartıştığı adamı kılıçla vahşice öldürdüğü anlar kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (33)

  • Duyarlı Vatandaş : Bir de güzel Müslüman ülkemize dil uzatırlar. Alın size gayrimüslim Avrupa. 34 42 Yanıtla Anlayis: Turkiye'de hergun 10 kati oluyor.Hukumet netflixle ugrasiyor.Avrupada olen en azindan ozgur oluyor 17 21
  • Mutlu: Türkiye de olsa ülke nereye gidiyor saçmalıkları başlardı. 39 17 Yanıtla Komik adam seni: Eğer bu olay Türkiyede olsaydı önce tecavüz ederler sonra öldürürlerdi haklısın... 18 12 Angara: Niye burdada döner bicagiyla satirla adam kesiyolar.sen sasvegastami yasiyon 13 5
  • Kral : O kadar diriliş izlersen böyle olur 31 12 Yanıtla Fidan: Ulan mal adam alman 11 6 ÇıplakKıral: Yasak elmayı. İzleyenler ne olur peki. Olanlarsa ortada. Diriliş yobazlık. Yasak elma modernlik mi acaba? 0 0
  • Alman: Adam suriyeli ölen beli degil 26 15 Yanıtla Aynen: Aklımı okudun :) 1 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement