Almanya'da Türk Yazar Esma Arslan'ın 'Yarım Kalan Aşk' Kitabı Yayınlandı - Son Dakika
Kültür Sanat

Almanya'da Türk Yazar Esma Arslan'ın 'Yarım Kalan Aşk' Kitabı Yayınlandı

Almanya\'da Türk Yazar Esma Arslan\'ın \'Yarım Kalan Aşk\' Kitabı Yayınlandı

Hamburg Edebiyat Atölyesi kurucularından Esma Arslan'ın 12 öyküden oluşan kitabı piyasaya çıktı.

12.01.2012 23:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hamburg Edebiyat Atölyesi kurucularından Esma Arslan'ın 12 öyküden oluşan 'Yarım Kalan Aşk' isimli öykü kitabı yayınlandı.

Ankara'daki Ürün Yayınları'nda piyasaya çıkan kitabında 12 öyküyü yer veren Esma Arslan, öykülerinde kendi yaşadıklarını kurguladıklarıyla birleştirdiği söyledi. Okumayı çok sevdiğini ve bunda her gün gazeteye okuyan babasının rolünün büyük olduğunu söyleyen yazar, 'Çocukken babam için gazeteyi ben alırdım. Okumak benim için gazete okumakla başladı. Daha sonra şehir kütüphanesinden kitaplar almaya başladım. Özellikle Fakir Baykurt, Yaşar Kemal ve Can Yücel'in kitapları beni çok etkiledi. Bir süredir yazıyorum. Ancak yazdıklarımı yayınlanması için Edebiyat Atölyesi'ndeki hocam Süleyman Deveci çok teşvik edici oldu' dedi.

Yalın bir dille yazdığı öykülerinde insanların iç dünyasını, sevinçlerini üzüntülerini yansıtmaya çalıştığını ifade eden Arslan, 'Her okuyucu öykülerde kendinden bir şey bulacak. Çünkü öyküler göç fonunda geçiyor' dedi.

Kitabından elde edilen tüm geliri hayırlı amaç için kullanacağını belirten Arslan, kitabın yosi.aka@t-online.de veya 0172-1636086 numaralı telefondan temin edilebileceğini açıkladı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Kültür Sanat Almanya'da Türk Yazar Esma Arslan'ın 'Yarım Kalan Aşk' Kitabı Yayınlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement