Almanya'daki İka Dünya Aşçılar Olimpiyatları'nda Madalya Kazanan Türk Aşçıları Espark'ta - Son Dakika
Yerel

Almanya'daki İka Dünya Aşçılar Olimpiyatları'nda Madalya Kazanan Türk Aşçıları Espark'ta

Almanya\'daki İka Dünya Aşçılar Olimpiyatları\'nda Madalya Kazanan Türk Aşçıları Espark\'ta

Ece tarafından yönetilen Eskişehir ESPARK, gerçekleştireceği “Yenilebilir Heykeller” sergi ve atölye çalışmaları kapsamında, çok şeker bir sergiye ve çok renkli atölye çalışmalarına ev sahipliği yapacak.

16.12.2016 11:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ece tarafından yönetilen Eskişehir ESPARK, gerçekleştireceği "Yenilebilir Heykeller" sergi ve atölye çalışmaları kapsamında, çok şeker bir sergiye ve çok renkli atölye çalışmalarına ev sahipliği yapacak.

Türkiye Aşçılar Federasyonu Milli Takımı (TAFED), "Yenilebilir Heykeller Sergi" açılışına 18 Aralık Pazar günü Espark Alışveriş Merkezine gelecek. Eskişehir'in en hareketli alışveriş ve yaşam merkezi ESPARK, yılın son haftalarında çok şeker bir sergiye ve çok renkli atölye çalışmalarına ev sahipliği yapacak. Çocuklara olduğu kadar yetişkin ziyaretçilere de eğlenceli saatler yaşatacak olan "Yenilebilir Heykeller Sergisi ve Atölye Çalışmaları", 17-25 Aralık tarihleri arasında ilgi duyan herkesi ESPARK' ta bekliyor olacak.

Yenilebilir Heykeller Sergisinde; Dünya'nın en önemli aşçılık yarışması olan İKA Erfurt Dünya Aşçılar Olimpiyatları'na katılan ve 28 kategoride 17 Altın, 10 Gümüş ve 1 Bronz madalya kazanan TAFED Türkiye Aşçılar Milli Takımı'nın oluşturdukları heykeller yer alacak. Türkiye Aşçılar Federasyonu Milli Takım Pasta Şefleri yenilebilir sanat olarak adlandırılan şeker hamurundan yaptıkları en küçüğü 60 santimetre yüksekliğindeki heykeller arasında Albert Einstein, Ludwig van Beethoven'ı, Angela Merkel, Bob Marley gibi ünlü isimlerin birer heykelleri de yer alarak Espark Alışveriş Merkezi ziyaretçilerinin beğenisine sunulacak.

"Yenilebilir Heykeller Sergi" açılışına özel TAFED Türkiye Aşçılar Milli Takımının düzenleyeceği Workshop'la 18 Aralık Pazar günü saat 14: 00'da Espark Alışveriş Merkezi'nde ziyaretçileriyle bir araya gelecek. Serginin yanı sıra gerçekleştirilecek olan çok renkli atölye çalışmalarına 7'den 77'ye herkes katılım gösterebilecek. Kontenjanlarla sınırlı atölyelerde "Çiçek Modelleme, Pancake Pasta Yapım, Noel Baba Model Çalışması, Animasyon Hayvan Modelleme, Mini Pasta Yapım ve Cupcake Süslemelerine yer verilecek. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Almanya'daki İka Dünya Aşçılar Olimpiyatları'nda Madalya Kazanan Türk Aşçıları Espark'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement