Almanya'dan "Agü Gençlik Fabrikasına" Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Almanya'dan "Agü Gençlik Fabrikasına" Ziyaret

Almanya'nın en büyük vakıflarından Robert Bosch Stiftung Vakfı ile Goethe Enstitüsü yetkilileri, Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Gençlik Fabrikasını ziyaret etti.

14.07.2014 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Almanya'nın en büyük vakıflarından Robert Bosch Stiftung Vakfı ile Goethe Enstitüsü yetkilileri, Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Gençlik Fabrikasını ziyaret etti.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, AGÜ'de yapılan gençlik çalışmalarını yerinde inceleyen Alman yetkililer, yapılabilecek ortaklıklar ve proje fikirleri hakkında bilgi aldı.

Ziyaretin ardından değerlendirmelerde bulunan Robert Bosch Stiftung Vakfı Uluslararası İlişkiler Programı Koordinatörü Natalie Ferber ve Goethe Enstitüsü Ankara Bölge Müdürü Dr. Thomas Lier, gelecekte yapılabilecek ortaklıklar açısından önemli bir görüşme olduğunu ve yapılan çalışmaları takdirle karşıladıklarını belirtti.

Ferber, yeni dönemde Kayseri'de sivil toplum ve gençlik alanında çalışmak istediklerini ve bu alanda aktif olarak faaliyetler yürüten AGÜ Gençlik Fabrikası ile ortak hareket etmekten mutluluk duyacaklarını dile getirdi.

Özellikle Bosch Stiftung Vakfı'nın uluslararası alandaki çalışmaları ile kültürlerarası diyalog üzerine önceliklerinin, AGÜ'nün ve Gençlik Fabrikasının vizyonu ile örtüştüğünü ifade eden Ferber, bu uyumun gelecekteki projeler için sağlam bir temel oluşturacağını kaydetti.

AGÜ Gençlik Fabrikası Koordinatörü Zeynep Tuğçe Çiftçibaşı Güç de Almanya'nın sivil toplum alanında çok uzun geçmişe sahip iki köklü kuruluşunu AGÜ'de ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirtti. - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Almanya'dan 'Agü Gençlik Fabrikasına' Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement