Almanya'dan İlk Uçak Böyle Karşılandı - Son Dakika
Güncel

Almanya'dan İlk Uçak Böyle Karşılandı

Almanya\'dan İlk Uçak Böyle Karşılandı

FRANKFURT'tan havalanan SunExpress uçağı, Diyarbakır Havalimanı'na indi.

20.06.2018 11:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

FRANKFURT'tan havalanan SunExpress uçağı, Diyarbakır Havalimanı'na indi. Uçak su tanklarından su fışkırtılarak karşılandı. Uçaktan inen yolculara da karanfil dağıtıldı.

Vali Yardımcısı Hasan Gökpınar ve SunExpress Kurumsal İlişkiler Müdürü Serdar Alyamaç da uçuş ekibine çiçek verdi. Vali Yardımcısı Gökpınar, uçak seferlerinin ekonomiye çok ciddi katkı sağlayacağını ümit ettiğini, haftada karşılıklı olarak üç sefer olacağını, doluluk oranına bağlı farklı ülkelere de seferler düzenlenebileceğini söyledi. Frankfurt'tan Diyarbakır'a 138 kişinin geldiğini, 68 yolcunun da gideceğini belirten Gökpınar, ilk uçuş için bu sayının iyi olduğunu da kaydetti.

'BUGÜNE KISMET OLDU'

SunExpress Kurumsal İlişkiler Müdürü Alyamaç da yaklaşık dört yıldır Diyarbakır'dan Avrupa'ya uçuşmak istediklerini ama terminalin fiziki şartlarından dolayı bunu daha önce yapamadıklarını söyledi. Alyamaç, "Bugüne kısmet oldu. İlk uçuşumuzu gerçekleştirdik. 21 Haziran'da Düsseldorf, 22 Haziran'da Hannover ile devam edecek. 2006'dan bu yana Antalya ve İzmir'den Diyarbakır'a kesintisiz bir şekilde uçuyoruz. Bu süre içerisinde 2018 dönemi itibariyle Diyarbakır pazarına yaklaşık 313 bin koltuk arz edeceğiz. Bu, SunExpress'in Diyarbakır pazarına olan inancını gösteriyor" dedi.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Almanya'dan İlk Uçak Böyle Karşılandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement