Almanya Futbol Federasyonu, Milli Futbolcuların İnternetini Kesmiş! - Son Dakika
Spor

Almanya Futbol Federasyonu, Milli Futbolcuların İnternetini Kesmiş!

Almanya Futbol Federasyonu, Milli Futbolcuların İnternetini Kesmiş!

2018 Dünya Kupasına grup aşamasında veda ederek büyük bir sürprize imza atan Almanya'da, futbolcuların Rusya'da kaldığı otelde internet bağlantısının federasyon tarafından kesildiği iddia edildi.

07.07.2018 19:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2018 Dünya Kupası'nda F Grubu'nu son sırada tamamlayarak büyük bir hayal kırıklığına imza atan Almanya'da ilginç bir gerçek ortaya çıktı.

Almanya'nın önde gelen gazetelerinden Bild'in iddiasına göre; Almanya Futbol Federasyonu futbolcuların konsantrasyonlarının bozulmaması için kamp yapılan oteldeki internet bağlantısını kesmiş.

İNTERNET KESİLEREK, FUTBOLCULARIN MAÇLARA ODAKLANMASI AMAÇLANDI

Futbolcuların internet üzerinden oynadıkları oyunlarda fazla vakit geçirmesini engelleyen Almanya Futbol Federasyonu, bu sayede futbolcuların maçlara odaklanmasını amaçladı ancak bu hareket pek de başarıya ulaşmış görünmüyor.

F Grubunda oynadığı maçlarda Meksika'ya 1-0, Güney Kore'ye ise 2-0 yenilen Almanya, turnuvadaki tek galibiyetini 2-1 mağlup ettiği İsveç karşısında son dakikada bulduğu golle alabildi.

Güney Kore'nin ardından averaj farkıyla grubu son sırada tamamlayan Almanya, tarihinde ilk kez grup aşamasını geçemezken ülkede büyük bir hayal kırıklığı yaşandı.

Alman basınında yer alan haberlere göre; futbolcular en çok Fortnite adındaki oyunu tercih etmiş.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Almanya Futbol Federasyonu, Milli Futbolcuların İnternetini Kesmiş! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • GS Lİ: Bence daha moral bozucu olmuştur adam karısıyla sevgilisiyle mesajlaşacak netden ve ya stress atıcı videolar izleyecek 0 0 Yanıtla

Advertisement