Almanya İçişleri Bakanı Maiziere, Müslüman Kadınlar Merkezini Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Almanya İçişleri Bakanı Maiziere, Müslüman Kadınlar Merkezini Ziyaret Etti

Almanya İçişleri Bakanı Thomas de Maiziere, Köln'de faaliyet gösteren Müslüman Kadınlar Danışma ve Eğitim Merkezini (BFmF) ziyaret etti.

09.01.2017 18:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Almanya İçişleri Bakanı Thomas de Maiziere, Köln'de faaliyet gösteren Müslüman Kadınlar Danışma ve Eğitim Merkezini (BFmF) ziyaret etti.

İslam Konferansı Çalışma Grubu'nda yer alan BFmF müdiresi Amina Erika Theissen'ın daveti üzerine merkezi ziyaret eden Maiziere, merkezin çalışmalarını yerinde inceledi.

Maiziere, Köln'de 20 yıldır göçmenlere yönelik danışmanlık ve eğitim hizmeti veren BFmF'nin gerçekleştirdiği örnek çalışmalar olduğunu ifade ederek, "Bu çalışmalar ülke çapına yayılabilir mi? Bu çalışma ruhuna sahip başka insanlar da bulunabilir mi? Bu soruların yanıtı çok önemli. Merkezin bu örnek çalışmalarını yakından takip ediyorum." dedi.

Bakan Maiziere, merkezin ayrıca çocuk bakımı, okula destek kursları, mülteci danışmanlık hizmeti, aile danışmanlığı gibi çok sayıda konuda topluma katkı sunduğunu, bu çalışmaların çok önemli olduğunu ve kendileri tarafından da desteklendiğini kaydetti.

İçişleri Bakanı Maiziere, BFmF'de entegrasyon kursuna katılan ve kadınlardan oluşan öğrencilerin bulunduğu bir sınıfı ziyaret etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Almanya İçişleri Bakanı Maiziere, Müslüman Kadınlar Merkezini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement