Almanya'ya 3 gol atan Richarlison, Ronaldo benzetmesini ciddiye alınca o kötü imajdan yaptı - Son Dakika
Spor

Almanya'ya 3 gol atan Richarlison, Ronaldo benzetmesini ciddiye alınca o kötü imajdan yaptı

Tokyo Olimpiyatları'nda Brezilya'nın Almanya'yı 4-2 mağlup ettiği karşılaşmada hat-trick yapan Richarlison, Fenomen Ronaldo benzetmelerini gerçek sandı. Everton'da top koşturan Richarlison, Ronaldo'nun 2002 Dünya Kupası'nda yaptığı saç modelini kendisine uyguladı. Ronaldo da o model için, "Örnek olduğum herkesten özür dilerim. Çok kötü modeldi" ifadelerini kullanmıştı.

23.07.2021 18:18  Güncelleme: 18:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

24 yaşındaki forvet Richarlison, kendisini Brezilya'nın Ronaldo'su olarak görmeye başladı. Everton'da geçen sezon inişli çıkışlı bir grafik sergileyen Richarlison, Tokyo Olimpiyatları'ndaki Almanya maçında hat-trick yaparak dikkatleri üzerine çekti. Sosyal medyada kendisine şaka amaçlı olarak 'Ronaldo' benzetmesi yapılınca o da bunu gerçeğe döktü.

Almanya'ya 3 gol atan Richarlison, Ronaldo benzetmesini gerçek sanınca o kötü imajdan yaptı

SAÇLARININ ÖNÜNÜ BIRAKTI

Richarlison, Ronaldo'nun 2002 Dünya Kupası'nda yaptığı o ilginç modeli kendisine uyguladı ve bunu sosyal medyadan paylaştı. Futbolseverler Richarlison'un yeni imajıyla alay etti.

Almanya'ya 3 gol atan Richarlison, Ronaldo benzetmesini gerçek sanınca o kötü imajdan yaptı

RONALDO BİLE DALGA GEÇTİ

Fenomen Ronaldo, bu saç modeli hakkında şu ifadeleri kullanmıştı: Gerçekten rezaletti. Örnek olduğum herkesten özür dilerim. Bu saçı çocuklarına yaptıran annelerden de çok özür dilerim.

Almanya\'ya 3 gol atan Richarlison, Ronaldo benzetmesini ciddiye alınca o kötü imajdan yaptı

Son Dakika Spor Almanya'ya 3 gol atan Richarlison, Ronaldo benzetmesini ciddiye alınca o kötü imajdan yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement