Almanya'ya Korku Salan Türk Çetesi: Osmanlı Germenleri - Son Dakika
Güncel

Almanya'ya Korku Salan Türk Çetesi: Osmanlı Germenleri

Almanya'da çoğunluğunu Türklerin oluşturduğu 'Osmanlı Germenleri' adlı motorcu çetesinin bir sene içerisinde etkinliğini artırması, güvenlik güçlerini endişelendiriyor.

02.03.2016 07:45  Güncelleme: 09:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Almanya'da Nisan 2015'te, 700 üyeyle kurulan motorsiklet çetesi 'Osmanlı Germenleri', Almanya'nın en büyük yabancı uyruklu çetesi olma yolunda ilerliyor. Uyuşturucu ya da silah bulundurma gibi suçlardan sabıkası olan Türklerden kurulu 'Osmanlı Germenleri'nin ilk olarak Kuzey Ren Vestfalya Eyaleti'nde örgütlendiği düşünülüyor.

HELLS ANGELS'A KATILDI

Grubun kurucusunun, uzun yıllar özel koruma olarak çalışan ve daha sonra dünyaca ünlü motorsiklet çetesi 'Hells Angels'a katılan Necati Arabacı olduğu iddia ediliyor. Çetenin şimdiden Dortmund, Duisburg, Essen'in de aralarında olduğu çok sayıda kentte uzantıları bulunuyor.

"TÜM ÜLKEYİ ELE GEÇİRECEĞİZ"

Hells Angels'ın daha fazla yabancı uyruklu katılımcı istememesinden dolayı çeteden ayrılıp 'Osmanlı Germenleri'ni kuran Arabacı'nın grubu, Türkiye'den koordine ettiği düşünülüyor. Grup üyeleri, sosyal medya hesapları üzerinden "Tüm ülkeyi ele geçireceğiz, bunun için gerekirse kanımızın son damlasına kadar savaşacağız" gibi tehdit mesajları yayınlıyor.

'SIFIR TOLERANS' POLİTİKASI

Alman Polisi'nin Organize Suçlar Birimi'nden Dietmar Kneib, güvenlik güçlerinin bu tip çetelere karşı sıfır tolerans politikası yürüttüğünün altını çizerken, "Osmanlı Germenleri yeraltı dünyasında kendi payını kapmaya çalışıyor" diye konuştu. Kneib, grubun komşu ülkelere de sıçrayabileceğinin altını çizdi.

'DÖVÜŞ KULÜBÜ'

Hızla büyüyen Osmanlı Germenleri'nin üyeleri, grubun işlettiği boks kulüplerinde buluşuyor. Daha önce Türkiye'de faaliyet gösteren 'Osmanlı Boks Kulübü'nün yöneticilerinden olan Mehmet Bağcı'nın, Almanya'daki boks kulüplerinin de idaresinden sorumlu olduğu söyleniyor.

İKİ BAŞLI YÖNETİM

'Osmanlı Germenleri'nin kurucusu olduğu düşünülen Necati Arabacı'nın yanı sıra Mehmet Bağcı'nın da grubun yönetici kadrosu içinde yer aldığı öne sürülüyor.

'ÇIKAR ÇATIŞMASI'

Grubun, dünyanın en büyük motorsiklet çetesi olan 'Hells Angels' üyeleriyle Almanya'da, uyuşturucu, fuhuş ve kumar gibi yasadışı sektörlerden pay almak için çatışmaya girmesine kesin gözüyle bakılıyor. (Kaynak: Vatan)

Almanya\'ya Korku Salan Türk Çetesi: Osmanlı Germenleri

Son Dakika Güncel Almanya'ya Korku Salan Türk Çetesi: Osmanlı Germenleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (34)

  • TÜRK: Silah,uyuşturucu ve fuhuştan pay almak isteyen osmanlı germenleri ha))) nasıl oluyor lan hem osmanlı hem germen,bunlar saf tamamen alman istihbaratının kontrolü altındadırlar..Biz çok gördük böyle direğe toslayan kahraman. 43 2 Yanıtla
  • TC: inadına recep Tayip erdoğan inadına ak parti kiskananlar catlasi n 13 27 Yanıtla m.l: İnadına KOYUNLUĞA MAKARNACILIĞA devam.. 18 4 aynen TC aynen: TC makarna komur degilde mor renkli eurolar, yesil yesil dolarlar aliyormus. Oyle duydum. 4 3
  • MALATYALI FEDAİ: BURAYA DA LAZIM NE KADAR PEKEKELİ PEKKEELİ VARSA KÖKÜNÜ PEKEKELESİN 19 13 Yanıtla
  • tuhan: oğlum akıllı olun sizi oyarlar 23 5 Yanıtla
  • BU HABERLE BİRLİKTE MÜJDESİNİ VEREYİM.!!: OSMANLI RUHU AYAKLANIYOR VE TARİH TEKERRÜR EDECEK.! BİR SELİM DAHA GELİR VE 3. KÖPRÜDEN TEKBİR İLE GEÇER VE COSTANTİNİYYEYİ FETHEDER. 2 24 Yanıtla inanmayan yatağını ayrı sersin: kitapta yzılmışsa buna ne kafir amerika ne kafir israil ne bir başkaları. kimse bu olacak! Osmanlı yeniden gelecek ve TUGUT DÜZENİ KÖKÜNDEN YIKACAK.!!! 0 1
  • ANTİ AKP: CUMHURİYETİ DEMOKRASİYİ ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINI ENKAZ OLARAK GÖREN AKP ZİHNİYETİ SİVİL DARBE YAPARAK CUMHURİYET SİSTEMİNİ BERTARAF ETME ADINA TEK ADAMLIK BAŞKANLIK CUNTACILIK OLİGARŞİ DİN ADINA SAHTE MEHDİLİK SAHTE HİLAFET VE SAHTE HALİFELİK DÜZENİ ALLAH İLE KANDIRMA ADINA MEMLEKETİ DAHA DA BİTAP VE HARAP EDEREK İNSANLARI OCUSUN BUCUSUN DEYİP BÖLEREK KUTUPLAŞTIRMAK SURETİYLE TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ ÜÇÜNCÜ DÜNYA ÜLKESİNDEN DAHA BETER BİR DURUMA SOKMAK ADINA BİAT EDEREK YEMİN İÇMİŞLERDİR... 11 14 Yanıtla Delüüü: Gardaş sen chp lisin herhalde bende akp li değilim ama sen simdi akp hükümetin böyle eleştiriyorsun ya chpnın içindekileri görerek eleştiri yap bence. bu yorumu yapmamın sebebi ŞEHİT haberinin altina bile aynı yorumu yapıp duruyorsun yeter artık kimse tinlamiyor 25 7
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement