Almus'ta Muhtarlar Dernekleşti - Son Dakika
Güncel

Almus'ta Muhtarlar Dernekleşti

Tokat'ın Almus ilçesinde köy ve mahalle muhtarları, dernek çatısı altında bir araya geldi.

23.11.2017 10:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ın Almus ilçesinde köy ve mahalle muhtarları, dernek çatısı altında bir araya geldi.

İlçedeki 65 köy ve mahalle muhtarının bir araya gelerek kurduğu Almus Köy ve Mahalle Muhtarları Derneğinin Merkez Camisi Pasajında oluşturulan hizmet ofisi törenle açıldı.

Almus Kaymakamı Hamza İnam, muhtarların ortak iradeyle hareket etmesini önemsediklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Muhtarlarımızın tek bir ağızdan dileklerini bize iletmesi çok daha anlamlı oluyor. Göreve yeni gelen muhtarlarımızın her türlü bilgiyi bilmesine imkan yok. Dernek çatısı altında bir muhtarımızın bir fikri varsa tüm muhtarlar bir araya gelerek hem işi öğrenme konusunda iyi bir fikir ortaya çıkıyor hem de taleplerin toplu olarak gelmesi iyi oluyor. Bizim dileğimiz ilçemizdeki tüm muhtarların bu birlikteliği sürdürmesidir."

Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Arıkan da "Muhtarlarımızı, sivil toplum kuruluşları nezdinde en üst düzeyde görüyorum. Onlar bizim yerel yönetimler olarak elimiz, ayağımız, yüreğimiz, gözümüz." dedi.

Açılışa Çevreli Belediye Başkanı Ercan Gürer, Tokat İl Genel Meclisinin Almus üyeleri Yüksel Mirzaoğlu ve Recep Demir, AK Parti İlçe Başkanı Şeref Yılmaz, CHP İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Yücel de katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Almus'ta Muhtarlar Dernekleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement