Alparslan Güven Tazeledi - Son Dakika
Güncel

Alparslan Güven Tazeledi

Alparslan Güven Tazeledi

Turhal Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalat Kooperatifi'nin olağan genel kurulu yapıldı.

06.02.2012 13:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kral Düğün Sarayı'nda gerçekleşen genel kurulda, Şahin Alparslan yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Genel kurulda 2011 yılı faaliyet raporu ve denetim raporunun okunmasının ardından 2012 yılı tahmini bütçesi oy çokluğuyla kabul edildi.

Yapılan çalışmaları anlatan Başkan Şahin Alparslan, katılımlarınızdan dolayı herkese teşekkür etti. Bundan sonraki dönemde daha aktif çalışarak bütün sıkıntıları birlik ve beraberlik içerisinde aşacaklarını belirten Alparslan, "Cenabı Allah her daim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah" dedi.

Kongreye, Turhal Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Koç, Bölge Birliği Başkanı Vedat Canbek, Tokat Esnaf Kefalet Koop. Başkanı Ahmet Hamdi Aydoğan, S.S. Turhal Yeni Nakliyeciler ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Alattin Çitil, Pazar Esnaf Kefalet Koop. Başkanı Ali Abur, Üzümören Esnaf Kefalet Koop. Başkanı Mustafa Alıcı, Erbaa Esnaf Kefalet Koop. Başkan Vekili Hasan Vehbi Demirci, Yeşilyurt Esnaf Kefalet Koop. Başkanı Ali Sever, Zile Esnaf Kefalet Koop. Başkanı İbrahim Ahıskalı, Turhal Şoförler ve Otomobilciler Oda Başkanı Recai Arslan, Turhal Giyim - Mensucat ve Deri Sanatkarları Odası Başkanı Ali Taş, Halk Bankası Müdürü Akın Murat, Şeker İş Sendika Başkanı M. Elvan Yılmaz, Pancar Ekicileri Başkanı Koop. Başkanı Cemalettin Uzamış, Çorum Kahveciler Odası Başkanı Tahsin Yüzgeç kooperatif üyeleri ile çok sayıda esnaf katıldı.

Turhal Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalat Kooperatifi'nin yeni yönetiminde Nurettin Çitil, Şahin Alparslan, Alattin Dişli, Vali Kara, Mustafa Güngör, denetim kurulunda ise Ali Engin ve Yusuf Özsoy yer aldı. Genel kurul plaket töreni ile sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Alparslan Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement