Alper Potuk, maaşında yüzde 40 indirime gitti! - Son Dakika
Spor

Alper Potuk, maaşında yüzde 40 indirime gitti!

Fenerbahçe'nin deneyimli oyuncusu Alper Potuk, kendi talebi doğrultusunda maaşında yüzde 40 indirime gitti. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Bir oyuncunun sözleşmesinde yüzde 40 oranında bir indirimi kendi isteğiyle gerçekleştirmesi futbol dünyasında eşine az rastlanır bir olay." dedi.

19.08.2019 17:37  Güncelleme: 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe, takımın tecrübeli isimlerinden Alper Potuk'un maaşında indirime gitti. Fenerbahçe resmi sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Futbol A takımı oyuncularımızdan Alper Potuk'un 31 Mayıs 2022'e kadar kulübümüzle olan mevcut sözleşmesi, kendi talebi üzerine ücretinde %40 oranında bir indirim yapılarak düzenlenmiştir. Sözleşmesinin süresi aynı kalmak koşulu ile, ücretinde kendi isteği ile %40'a varan ciddi bir oranda fedakarlık yapan oyuncumuz Alper Potuk'a, kulübümüze olan bu bağlılığı ve özverisi için teşekkür ediyoruz."

"EŞİNE AZ RASTLANIR BİR OLAY"

Ali Koç, "Alper Potuk, Fenerbahçe ailesine olan bağlığını bu büyük fedakarlıkla gösterdi. Bir oyuncunun sözleşme süresi aynı kalarak, daha önce yapılmış olan sözleşmesinde %40 oranında bir indirimi kendi isteğiyle gerçekleştirmesi futbol dünyasında eşine az rastlanır bir olay. Fenerbahçe ailesine kalpten bağlılığını gösteren Alper'e, bu örnek davranışı için tüm camiamız adına teşekkürlerimi iletiyorum. Umuyorum camiamızdan alacağı destekle futbol potansiyelini en iyi şekilde kullanarak bu sezonki şampiyonluk yolculuğumuza da önemli katkılarda bulunur." dedi.

"BÖYLE BİR DURUMA İLK DEFA RASTLIYORUM"

Comolli, "Bugüne kadar çalıştığım kulüpler ve oyuncular arasında böyle bir duruma ilk defa rastlıyorum. Bir oyuncu, daha 3 yıllık garanti sözleşmesi varken tüm alacaklarından %40 oranında vazgeçerek indirime gitmek istediğini yönetime iletiyor. Umuyorum bu sezon ortaya koyacağı saha içi performansı ile de şampiyonluk hedefimizin önemli bir parçası olacaktır." ifadelerini kullandı.

Alper Potuk, maaşında yüzde 40 indirime gitti!

Son Dakika Spor Alper Potuk, maaşında yüzde 40 indirime gitti! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • hbb: lan zaten fenev bıraksa bunu kendine kulüp bulamaz ondan indirim yaptı her halükarda krlı yani 1 3 Yanıtla
  • Xxxxx: Kesinlikle planlanmış bişey taraftarın gözünde daha şirin gözükebilmek için yapmıştır ama yinede helal olsun taraftara açık açık mesaj göndermiş beni ıslıklamayın bakın ben alacağımın 40 ını siliyorum ıslıkları haketmiyorum demiş keşke böyle yapacağına eski performansını yakalasa daha güzel olurdu... 1 1 Yanıtla
  • Fenerist: İnaninki Alper çok kurnaz bir arkadaşımız Alper 3 sene daha Fenerbahçe'de ne yapabilirki 1 1 Yanıtla
  • yılın şakası: damien comolli başkan fenerbahçe şampiyon:)))))) 1 1 Yanıtla
  • TUNÇ06: YOKSA KOVULACAK ...... 1 0 Yanıtla Sarı LaciverT: Adamın kac yıllık sozlesmesi var Kovsalar bile 3 yıllık sozlesmesi varsa hepsini toptan alabilir. Ondan Kovmak çözum degil 0 0
  • Oraya bağışlayacağına : Öğrencilere yardım etsene 1 0 Yanıtla
  • Ne okoyam : Alper bedava da oynasa sahada olması futbola ihanetdir 1 0 Yanıtla
  • Hadi FENER: helal olsun Beni Sok etmistir okadar sovdugum bi insanin boyle birsey yapmasi. 0 0 Yanıtla
  • Zombi : Demekki ederi o kadar yoksa neden indirime gitsin yüksek teklif gelse orda 1 dakika durmaz bu tamamen mantıkla yapılmış bir durum 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement