Fenerbahçeli Alper Potuk'un tezkere sevinci - Son Dakika
Spor

Fenerbahçeli Alper Potuk'un tezkere sevinci

Burdur'da 21 günlük bedelli askerlik görevini yapan Fenerbahçenin başarılı futbolcusu Alper Potuk, tezkere sevinci yaşadı.

28.06.2019 15:29  Güncelleme: 17:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burdur 58. Piyade Eğitim Alayı'nda 21 gün bedelli askerlik görevini yapan Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk, bu sabah Binbaşı Maruf Kışlası'nda düzenlenen törende yemin etti. Alper Potuk'u yemin töreninde annesi Yurdagül, babası Mustafa ve ağabeyi Emrah Potuk yalnız bırakmadı. Alper Potuk yemin töreninden sonra yakınlarıyla hasret giderdi.

Fenerbahçeli Alper Potuk'un tezkere sevinci

"GURURLUYUZ, MUTLUYUZ"

Alper Potuk güzel bir askerlik dönemi geçirdiğini söyledi. Baba Mustafa Potuk ise "Gururluyuz, mutluyuz. Allahımıza bin şükür bugünleri gösterdiği için" dedi. Kışladan çıkan Potuk, ailesiyle bir mekanda yemek yedi, hayranlarıyla fotoğraf çektirdi.

Fenerbahçeli Alper Potuk'un tezkere sevinci
Fenerbahçeli Alper Potuk'un tezkere sevinci
Fenerbahçeli Alper Potuk\'un tezkere sevinci
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Fenerbahçeli Alper Potuk'un tezkere sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Mehmet: Bu Askerlik ise Bizimkisi ne 18 ay askerlik yaptıık 9 0 Yanıtla Fatih: Bot boyayarak mi vatani kurtardin 0 0
  • xxx: Burdurda sanki vatanı kurtardı 0 1 Yanıtla
  • Murad: Aferin Alper. Sıra Fenerbahçeye de hizmet etmekte. Aklını başına topla ve kendini futbola ver. Yapmayacaksan lütfen git. Bizleri de üzme güzel kardeşim... 1 0 Yanıtla
  • Ts: Biz para toplarız.. sen TUANAya yedir..İnşaat falan yap... Yat ! 0 1 Yanıtla
  • Ey: Askerlik 18 ay yani 550 gün yapılır öyle sevinir gurur duyarız bu ne la sanki antalyada tatile çıkmış lavuk 21 güne. 0 0 Yanıtla
  • Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Finalleri Düzce'de devam ediyor
    19:58 Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Finalleri Düzce'de devam ediyor

    Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Dairesi Başkanlığı'nın düzenlediği Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Finalleri müsabakaları, Düzce'de devam ediyor. Türkiye'nin 28 ilinden takımların katıldığı şampiyonada 40 kız ve 40 erkek sporcu ter döküyor. Final müsabakaları ise Pazar günü yapılacak.

  • TBMM 23 Nisan kutlamalarında başarılı çocuklar yer alacak
    19:48 TBMM 23 Nisan kutlamalarında başarılı çocuklar yer alacak

    TBMM Genel Sekreteri Talip Uzun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenecek etkinliklerde, bilimde, eğitimde, sporda ve sanatta başarı elde etmiş çocukların yer alacağını açıkladı. Bu yılki kutlamalarda çocuklar, ödül töreni ve Genel Kurul'da konuşma yapma fırsatı bulacak. Ayrıca, Türk milletinin hikayesini anlatan bir ışık gösterisi ve uzay teması da etkinliklere dahil edilecek.


Advertisement