Alper Taban'dan Engelli Öğrencilere Sürpriz Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Alper Taban'dan Engelli Öğrencilere Sürpriz Ziyaret

Alper Taban\'dan Engelli Öğrencilere Sürpriz Ziyaret

Belediye Başkanı Alper Taban, İnegöl İlkokulu bünyesinde bulunan özel eğitim sınıflarını ziyaret ederek engelli öğrencilerle bir araya geldi

20.12.2017 15:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Göreve geldiği günden bu yana tüm kesimleri kucaklayan bir duruş sergileyerek her alanda her vatandaşla yakından ilgilenen Belediye Başkanı Alper Taban, engelli öğrencileri de unutmadı. Başkan Taban, bugün İnegöl İlkokulu bünyesinde eğitim öğretime devam eden özel eğitim sınıflarını ziyaret etti. 3 özel eğitim sınıfında öğrencilerle bir araya gelip sohbet eden Taban, engellilerin sadece 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde hatırlanmaması vurgusunu yineleyerek; "Sağlıklı bir çocuk, sağlıklı bir yetişkin bu hayatta nasıl yaşıyorsa onlar da aynı haklara sahipler" dedi.

ONLAR DA HER İNSANIN SAHİP OLDUĞU HAKLARA SAHİP

Özel eğitim sınıflarına yapılan ziyarette öğrencilerin dersleri, okulla ilgili talepleri, sosyal hayatları üzerine sohbet eden Alper Taban'a, öğrenciler de çiçek takdim ederek teşekkür ettiler. Ziyaretler sırasında bir açıklama yapan Başkan Taban, "Bugün İnegöl İlkokulu özel eğitim sınıflarımızı ziyaret ettik. Öğrencilerimizi yerinde görelim, öğretmen ve idarecilerimizle görüşüp kendilerinden bilgiler alalım istedik. Malumunuz genelde 3 Aralık dünya engelliler günü vesilesiyle yapılan bir takım çalışmalar var ama her zaman söylediğimiz gibi bunlar bir güne sığdırılacak işler değil. Sonuçta sağlıklı bir çocuk, sağlıklı bir yetişkin bu hayatta nasıl yaşıyorsa onlar da aynı haklara sahipler. Hükümetimizin oluşturduğu, kurduğu bu sistemle beraber artık çocuklarımız sıcak yuvalarında, çok daha iyi fiziki imkanlara sahip okullarda ve beraberinde başlarındaki öğretmen ve idarecileriyle en güzel hizmetleri alıyorlar. Bununla da yetinilmiyor. Özel rehabilitasyon alanları zaten ailelerin de hizmetine sunulmuş durumda. Burada da 3 sınıfımızı da ayrı ayrı gezdiğimizde gördük ki öğretmenlerimiz de, idarecilerimiz de bu işi keyif alarak yerine getiriyorlar. Zaten bu işlerin maaş için yapılacak işler olmadığını her zaman söylüyoruz. Gönüllülük esası olmazsa, yüreğinizde sevginiz yoksa bu işlerin olması zaten mümkün değil. Başta öğretmenlerimiz olmak üzere çok değerli idarecilerimize ve tabi ki bu güzel imkanları sağlayan hükümetimize sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Alper Taban'dan Engelli Öğrencilere Sürpriz Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Edirne'de yapılan denetimlerde 9 kaçak göçmen yakalandı
    19:08 Edirne'de yapılan denetimlerde 9 kaçak göçmen yakalandı

    Edirne'nin Lalapaşa ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, Mısır uyruklu 9 kaçak göçmen yakalandı. Ayrıca, 1 organizatör ve göçmen kaçakçılığında kullanılan bir araç da ele geçirildi. Yakalanan göçmenler, ülkelerine geri gönderilmek üzere Edirne İl Göç İdaresine teslim edildi.

  • Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi
    19:05 Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi

    Antalya Belek'te düzenlenen Megasaray Hotels Open'da milli tenisçi Zeynep Sönmez, çeyrek finale yükseldi. İlk turda Fransız tenisçi Fiona Ferro'yu mağlup eden Sönmez, ikinci turda Alman raket Ella Seidel'i geri dönüşle mağlup etti. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez, maçın yarın başlayacağını belirtti.

  • Burdur'da Ticari Araç Takla Attı: 1 Yaralı
    19:04 Burdur'da Ticari Araç Takla Attı: 1 Yaralı

    Burdur'un Bucak ilçesinde meydana gelen kazada ticari araç takla attı ve 1 kişi yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü ambulansla hastaneye kaldırıldı.

  • Çorum Belediyesi, Bin 571 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Hediye Etti
    19:02 Çorum Belediyesi, Bin 571 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Hediye Etti

    Çorum Belediyesi, ihtiyaç sahibi çocuklara bayramlık kıyafet hediye ederek yüzlerini güldürdü. Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın da dağıtıma katılarak çocuklarla ilgilendi.

  • Çorlu'da Atık Depolama Tesisi Yangını
    19:01 Çorlu'da Atık Depolama Tesisi Yangını

    Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bulunan atık depolama tesisinde çıkan yangın, Ergene ilçesinden de yoğun dumanla görüldü. İtfaiye ekipleri yangını söndürme çalışmalarına devam ediyor.

  • Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak
    19:01 Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak

    Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacağını açıkladı.


Advertisement