Alperen Kızların Mektuplarına, Asker Ağabeylerinden Cevap - Son Dakika
Güncel

Alperen Kızların Mektuplarına, Asker Ağabeylerinden Cevap

Alperen Kızların Mektuplarına, Asker Ağabeylerinden Cevap

Almanya’nın Rheinland-Pfalz eyaletinde faaliyet gösteren Ludwigshafen Alperen Ocakları’ndaki genç kızlar tarafından başlatılan "Vatan ve Gurbet" sosyal proje kapsamında, Alperen kızların asken ağabeylerine yazdıkları duygu yüklü mektuplar ve gönderdikleri çikolatalara cevap geldi.

01.06.2018 14:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Almanya'nın Rheinland-Pfalz eyaletinde faaliyet gösteren Ludwigshafen Alperen Ocakları'ndaki genç kızlar tarafından başlatılan "Vatan ve Gurbet" sosyal proje kapsamında, Alperen kızların asken ağabeylerine yazdıkları duygu yüklü mektuplar ve gönderdikleri çikolatalara cevap geldi.

Kendilerine gösterilen ilgiyi karşılıksız bırakmayan Mehmetçikler, gurbette kendilerini unutmayan kız kardeşlerinin mektuplarına cevaplar yazarak teşekkür etti.

Konuyla ilgili olarak İHA'ya yaptığı açıklamada bulunan Ludwigshafen Alperen Ocakları Rehber Öğretmenliği yapan Şükran Küçük, "Vatan ve Gurbet projesi altında asker kardeşlerimize yazdığımız mektuplar yerine ulaşmış ve bizlere geri cevap yazma inceliğini gösterdiler. Başta Tugay Komutanımız Bülent Temizer ve nezdinde bizlere tek tek cevap yollayan asker kardeşlerimize en derin saygı ve hürmetlerimizi sunuyoruz. Bizler komutanlarımıza ve asker kardeşlerimize gönlümüzü yolladık, onlarda lütfedip yazdıkları mektuplarla bu hayatta yaşayabileceğimiz en büyük gururu ve onuru yolladı" diyerek, mutluluklarını dile getirdi. - LUDWIGSHAFEN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Alperen Kızların Mektuplarına, Asker Ağabeylerinden Cevap - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement