Alperen Ocakları, Hz. Muhammed'e Hakaret İçeren Filmi Protesto Etti - Son Dakika
Güncel

Alperen Ocakları, Hz. Muhammed'e Hakaret İçeren Filmi Protesto Etti

Alperen Ocakları, Hz. Muhammed\'e Hakaret İçeren Filmi Protesto Etti

Alperen Ocakları üyesi bir grup, Hz.

15.09.2012 22:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alperen Ocakları üyesi bir grup, Hz. Muhammed'e ve İslam dinine hakaret içeren filmi protesto etti.

ABD'nin İstanbul Konsolosluğu önünde toplanan, pankart ve bayraklar taşıyan Alperen Ocakları üyesi bir grup, Amerika ve İsrail aleyhine slogan attı. Grup adına açıklama yapan Alpren Ocakları İstanbul İl Başkanı Hüseyin Aktaş, "İnsanlığın kurtuluşu için Hz. Allah (CC) yeryüzüne gönderilen Hz. Muhammed (SAV) Efendimize, son süreçte, kendisini yönetmen olarak değerlendiren aşağılar aşağısı, soysuzlar tarafından çekilen film ile hakaret edilmiştir. Bu hainlere izin veren, bu filmi beyaz perdede gösterime sokan ABD yetkililerini şiddetle kınıyoruz. İnsanlığın kurtarıcısı olan Efendimize yapılan bu hakaretin içerisinde bulunan herkesin cezasının verilmesi gerektiğini, başta ABD ve İsrail olmak üzere bu filmi gösterime sokacak bütün ülkelere duyuruyoruz" dedi.

"Halimize üzülüyoruz" diye devam eden Aktaş, "Yüzyıldır televole kültürüyle, topla, popla oyalanmaktan başka bir duruma gelmedik. O futbolda 30 bin genç 'gol' diyene kadar, 'ol' deseydiler bu memlekette çok şeyler olurdu. Bu ülkede dinini, tarihini, kültürünü bilmeyen bir nesil yetişti, kendini bilmiyor" diye konuştu.

Kısas yapmak istediklerini dile getiren Aktaş, "Biz elçilikteki o elçiyi öldürecek değiliz. Biz o filmi çevireni öldürmek istiyoruz. Aslında kıssas yapmak istiyoruz. Canımız yanıyor. Bize laf söylesinler, bizi öldürsünler ama Resulümüze bir şey demesinler. Allah aşkına ona laf söylemeyin, ona bir şey demeyin" diye konuştu.

Açıklamanın ardından eylemci grup konsolosluk binasına girmek istedi, ancak buna polis engel oldu. Grup daha sonra ayrıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Alperen Ocakları, Hz. Muhammed'e Hakaret İçeren Filmi Protesto Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement