Alperenler Buluştu - Son Dakika
Yerel

Alperenler Buluştu

Alperen Ocakları Niğde İl Başkanlığı, 5 Şubat Spor Salonunda Alperenleri bir araya getiren geniş katılımlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

02.05.2011 11:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alperen Ocakları Niğde İl Başkanlığı, 5 Şubat Spor Salonunda Alperenleri bir araya getiren geniş katılımlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

Etniklik kapsamında sanatçı Osman Öztunç unutulmaz bir konser verirken, Mehteran Takımı'nın gösterisi büyük ilgi gördü.

Alperen Ocakları Genel Başkanı Abdullah Gürgür, BBP Niğde Milletvekili Adayı Bünyamin Karataş, Mersin Milletvekili Adayı Kaptan Kartal, Alperen Ocakları Niğde Şubesi Başkanı Orhan Korkmaz, BBP il ve ilçe teşkilatı yönetici ve üyeleri ile çok sayıda vatandaşın katıldığı konser renkli görüntülere sahne oldu.

Kuran-ı Kerim okunmasının ardından Mehteren Takımı bir gösteri sundu. Ayakta alkışlanan gösterinin ardından sanatçı Osman Öztunç, sevilen eserlerini seslendirdi.

Program öncesinde bir konuşma yapan BBP Niğde Milletvekili Adayı Bünyamin Karataş, vatani görevini yapan askerlere asgari ücret düzeyinde maaş verilip, sigorta primlerinin devlet tarafından ödenmesinin zor olmadığını, seçim döneminde harcanan paralarla bu yükümlülüğün yerine getirilebileceğini belirtti.

BBP'nin merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun "Halkına benzeyen devlet istiyorum" şeklindeki sözünü hatırlatan Bünyamin Karataş, "Yöneticiler, siyasiler, halkın sesini duymalı ve halkın vicdanını temsil etmeli" dedi.

Alperen Ocakları Genel Başkanı Abdullah Gürgür de böylesine güzel bir etkinliği hazırlayan Alperen Ocakları Niğde İl Başkanlığına, BBP Niğde il yöneticilerine teşekkür etti.

- NİĞDE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Alperenler Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement