Alt Geçidi Su Basınca Vatandaş Aracın Üzerine Çıktı - Son Dakika
Güncel

Alt Geçidi Su Basınca Vatandaş Aracın Üzerine Çıktı

Alt Geçidi Su Basınca Vatandaş Aracın Üzerine Çıktı

Yenibosna’da akşam saatlerinde etkili olan yağış sonrası Turgut Özal alt geçidini su basınca vatandaşlar araçlarında mahsur kaldı.

27.07.2017 21:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yenibosna'da akşam saatlerinde etkili olan yağış sonrası Turgut Özal alt geçidini su basınca vatandaşlar araçlarında mahsur kaldı.

İstanbul'da akşam saatlerinde etkili olan dolu ve sağanak yağışı sonrası Yenibosna'da bulunan Turgut Özal alt geçidini su bastı. Araçlarıyla alt geçitten geçmeye çalışan vatandaşlar ise zor anlar yaşadı. Minibüs ile alt geçitten geçmeye çalışan bir sürücünün aracı bozulması sonucu alt geçidin ortasında mahsur kaldı. Araç içinde bulunan başka bir vatandaş ise aracın tavanına çıkarak kurtarılmayı bekledi. Su birikintilerinin yarım metreyi bulduğu alt geçitte ilerleyemeyen bazı araçlar da burada mahsur kaldı.

Olay yerine gelen İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin mahsur kalanları kurtarma çalışmaları devam ederken, alt geçitten karşı tarafa geçemeyen yolcu otobüsleri de yolcularını indirerek geri döndü. Araçtan inen yolcular ise üst geçitten karşıya geçti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Alt Geçidi Su Basınca Vatandaş Aracın Üzerine Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement