Altay'a Ferhat şoku - Son Dakika
Spor

Altay'a Ferhat şoku

Altay\'a Ferhat şoku

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altay'ın sözleşme uzatma teklifini kabul etmeyen Ferhat Çulcuoğlu, Samsunspor'un yolunu tuttu.

04.07.2019 12:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altay'ın sözleşme uzatma teklifini kabul etmeyen Ferhat Çulcuoğlu, Samsunspor'un yolunu tuttu.

Yeni sezon hazırlıklarına yarın başlayacak olan Altay'da Ferhat şoku yaşanıyor. Sezon sonunda İzmir temsilcisiyle sözleşmesi sona eren ve Teknik Direktör Sait Karafırtınalar'ın takımda kalmasını istediği deneyimli oyuncu, TFF 2. Lig ekiplerinden Samsunspor ile anlaştı. 31 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusunun gün içinde kendini Samsunspor'a bağlayacak olan sözleşmeye imza atacağı açıklandı. 2017-2018 sezonunda MKE Ankaragücü'nden transfer edilen Ferhat, o sezon takımıyla birlikte TFF 2. Lig şampiyonluğu yaşamayı başardı. Son iki sezonda takımın vazgeçilmezleri arasında kendine yer bulan Çulcuoğlu, toplam 63 resmi karşılaşmada siyah-beyazlı formayı giyerken rakip filelere de 4 gol bırakmayı başardı. Ferhat'ın takımdan kesin olarak ayrılmasının ardından siyah-beyazlıların orta sahaya da bir takviye yapmasına kesin gözüyle bakılıyor.

İlk etap kamp çalışmaları Afyonkarahisar'da

1 Temmuz'da toplanılacağı açıklanan ancak bedelli askerlik yapan oyuncular sebebiyle bu tarihi 5 Temmuz'a erteleyen Altay, yarın toplanıyor. Sabah saatlerinde Vali Kutlu Aktaş Tesisleri'nde toplanacak olan kafile, ardından birinci etap kamp çalışmaları için Afyonkarahisar'a hareket edecek. Siyah-beyazlı takımda geleceği belirsizliğini koruyan Portekizli golcü Marco Paixao'nun da kampa katılacağı açıklandı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Altay'a Ferhat şoku - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Trabzonspor, Kayserispor maçı için hazırlıklarını tamamladı
    16:19 Trabzonspor, Kayserispor maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında yarın deplasmanda Mondihome Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ndeki antrenmanın ilk bölümünde dinamik ısınma gerçekleştirildi. Bordo-mavili futbolcular, antrenmanın son bölümünde taktiksel ağırlıklı çalıştı. Takım, akşam saatlerinde özel uçakla Kayseri'ye hareket edecek.

  • 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası Samsun'dan Start Alacak
    16:15 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası Samsun'dan Start Alacak

    Vezirköprü ilçesinde düzenlenecek olan 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası için hazırlık toplantısı Samsun Valisi Orhan Tavlı'nın başkanlığında gerçekleştirildi. Şampiyona, 7 yarıştan oluşacak ve ilk ayağı Vezirköprü'de düzenlenecek. Şampiyonaya 38 farklı ilden 2 bin kişilik bir grup katılacak. Şampiyona, 14'üncü kez Vezirköprü'de düzenlenerek binlerce sporseveri bir araya getirecek.

  • Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenecek Sky To Sea Enduro Dağ Bisikleti Yarışı'na 5 ülkeden 85 sporcu katılacak
    16:04 Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenecek Sky To Sea Enduro Dağ Bisikleti Yarışı'na 5 ülkeden 85 sporcu katılacak

    Tahtalı Dağı'nın karlı zirvesinde düzenlenecek yarışta sporcular, 34 kilometrelik parkuru plaja kurulacak rampadan denize atlayışla tamamlayacak. Türkiye, Rusya, Norveç, Romanya ve Gürcistan'dan sporcuların mücadele edeceği yarış, Kemer bölgesinin bisiklet turizmi altyapısını ve coğrafyasını ön plana çıkarmak amacıyla düzenleniyor.

  • Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile AB FRIT II Fonu kapsamında 22 tesisin açılışı yapıldı
    15:34 Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile AB FRIT II Fonu kapsamında 22 tesisin açılışı yapıldı

    Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile AB FRIT II Fonu bünyesinde Alman Kalkınma Bankası (KFW) yürütücülüğünde gerçekleştirilen proje çerçevesinde 12 ilde 22 tesisi içeren projelerin eş zamanlı açılışı yapıldı. Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, açılış töreninde yaptığı konuşmada, tesislerin gençlere hizmet vereceğini ve Türkiye'nin gençlik ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışırken dışarıdan gelen gençlere de hizmet etmekte zorlandığını belirtti.


Advertisement