Altaylı Emre: "'hedefim 3'üncü Şampiyonluk" - Son Dakika
Güncel

Altaylı Emre: "'hedefim 3'üncü Şampiyonluk"

Altaylı Emre: "\'hedefim 3\'üncü Şampiyonluk"

ALTAY'ın, 1-0 kazandığı Kütahyaspor maçında attığı kafa golüyle takımına 3 puan kazandıran ön libero Emre Hasan Balcı, siyah beyazlı kulüpte kariyerinin 3'üncü şampiyonluğunu yaşamak istediğini söyledi.

24.10.2016 13:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ALTAY'ın, 1-0 kazandığı Kütahyaspor maçında attığı kafa golüyle takımına 3 puan kazandıran ön libero Emre Hasan Balcı, siyah beyazlı kulüpte kariyerinin 3'üncü şampiyonluğunu yaşamak istediğini söyledi.

2011-12'de 2'nci Lig'de Adana Demirspor'da, geçen sezon ise 3'üncü Lig'de Erzurumspor'da kupayı kaldırdığını belirten 29 yaşındaki Emre, "5-6 haftalık sıkıntılı bir dönem yaşadık ancak Ümit Turmuş'un göreve gelmesiyle toparlandık. Sistem ve oyun karakterimiz oturdu. Gençlerle birlik ve beraberlik içindeyiz. Özlenen şampiyonluk için buradayız" dedi. Avustralya Sidney doğumlu olan Emre, 9 yaşında Türkiye gelip futbola Bakırköyspor'da başladığını ifade ederken şunları söyledi:

" Sarıyer, Akhisar Belediyespor, Adana Demirspor, Yeni Malatyaspor, İnegölspor, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ve Erzurumspor'un ardından büyük bir camia olduğu için Altay'a geldim. Avustralya'da doğmam nedeniyle gol sevinçlerimi kanguru dansı yaparak yaşıyorum. Genelde hava toplarında etkiliyim, toplam 20 golümün 12'sini kafa ile attım. Önceki kulüplerimde stres kırığı ve pubis sakatlıkları atlattım. Saçlarımı beyaza boyamamın özel bir nedeni yok."

ANTRENÖRLERE ÖDEME

Altay Futbol Direktörü Özden Töraydın, altyapıda görev alan 9 antrenörün geçen sezondan kalan alacakları ile bu sezonki 4 aylık maaşlarını ödediklerini, ayrıca antrenör maaşlarındaki belirsizliğin de sona erdiğini söyledi. Daha önce Altınordu, Bucaspor ve Karşıyaka altyapılarında çalışan Levent Bayraktar'ı altyapı sorumlusu olarak göreve getireceklerini belirten Töraydın, "Spor okulları için bir direktör belirleyip, Alsancak, Hatay, Bornova gibi semtlerdeki etkinliğimizi artıracağız" dedi.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altaylı Emre: ''hedefim 3'üncü Şampiyonluk' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement