Alternatif Kuzey Yolunda Zemin-etüt Çalışmaları Başladı - Son Dakika
Güncel

Alternatif Kuzey Yolunda Zemin-etüt Çalışmaları Başladı

Alternatif Kuzey Yolunda Zemin-etüt Çalışmaları Başladı

Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Murat Zorluoğlu’nun daha önce ‘hayırlı olsun’ dediği ve kent trafiğini rahatlatacak “Alternatif Kuzey Yolu” projesinde zemin-etüt çalışmaları başlatıldı.

16.04.2018 12:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Murat Zorluoğlu'nun daha önce 'hayırlı olsun' dediği ve kent trafiğini rahatlatacak "Alternatif Kuzey Yolu" projesinde zemin-etüt çalışmaları başlatıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve hükümetin büyük destekleriyle 1 milyon 100 bin nüfuslu Van'ın şehir içi trafiğini rahatlatmak için Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan 5 kilometrelik "Alternatif Kuzey Yolu" projesinde zemin-etüt çalışmaları sürüyor. Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı tarafından bu kapsamda yapılan çalışmayla Çohaz Petrol civarında bulunan Eski Subay Evleri Sokağı'ndan Akköprü Deresi'ne inecek 5 kilometrelik yolun proje alanında yer alan zemin ve kayalara ait deformasyon özellikleri belirlenecek. Bu sayede yolun fiziki yeterliliği ve taşıyabileceği trafik yükü ortaya çıkarılacak. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Alternatif Kuzey Yolunda Zemin-etüt Çalışmaları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement