Alternatif Sahne'de Zafer Cınbıl, Gürol Ağırbaş ve Burhan Şeşen Rüzgarı Esti - Son Dakika
Yerel

Alternatif Sahne'de Zafer Cınbıl, Gürol Ağırbaş ve Burhan Şeşen Rüzgarı Esti

Alternatif Sahne\'de Zafer Cınbıl, Gürol Ağırbaş ve Burhan Şeşen Rüzgarı Esti

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen ve Değirmenaltı Mahallesi Namık Kemal Üniversitesi karşısındaki Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen Alternatif Sahne Günleri, üç büyük müzisyenin muhteşem konseri ile devam etti.

08.03.2017 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen ve Değirmenaltı Mahallesi Namık Kemal Üniversitesi karşısındaki Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilen Alternatif Sahne Günleri, üç büyük müzisyenin muhteşem konseri ile devam etti.

Mart ayı sonuna kadar her hafta Salı ve Perşembe günleri gerçekleşen etkinliklerde bu haftanın ilk konukları Zafer Cınbıl, Gürol Ağırbaş ve Burhan Şeşen oldu. Her yaştan 200'ün üzerinde seyircinin ilgi gösterdiği konserde usta müzisyenler kendi albümlerinden eserleri seslendirdi.

Zafer Cınbıl'a ait Balıkesir, Bisikletim, Delikanlı, Sevdanın Yolları gibi bilinen eserlerinin yanı sıra, Burhan Şeşen ve Grup Gündoğarken'in Sarmaş Dolaş, Sen Benim Şarkılarımsın gibi sevilen şarkılarını birlikte seslendiren topluluk, dinleyicileri mest etti.

Genç müzisyenler de sahne aldı

Yaklaşık iki buçuk saat sahnede kalan usta müzisyenler Süleymanpaşa'da unutulmaz bir geceye imza attı. Gecenin renkli anlarından biri de Burhan Şeşen'in iki amatör müzisyeni sahneye davet etmesiydi. Namık Kemal Üniversitesi öğrencisi olan genç kızlar, birer şarkı söyleyerek geceye renk kattı.

Alternatif Sahne etkinlikleri Mart ayı sonuna kadar devam edecek. Birbirinden kaliteli isimleri seyirciyle buluşturacak olan Alternatif Sahne için ücretsiz davetiyeler, Namık Kemal Üniversitesi Müzik, Sinema ve Tiyatro Toplulukları ile Ahmet Erensoy Gençlik Merkezinden temin edilebilecek. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alternatif Sahne'de Zafer Cınbıl, Gürol Ağırbaş ve Burhan Şeşen Rüzgarı Esti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement