Altıeylül Mahallesi'ne Yağmursuyu Hattı - Son Dakika
Güncel

Altıeylül Mahallesi'ne Yağmursuyu Hattı

Altıeylül Mahallesi\'ne Yağmursuyu Hattı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Ahmetli ilçesine bağlı Altıeylül Mahallesi'ndeki yağmursuyu hattının sık sık arızalara neden olan kısmında yenileme çalışması gerçekleştirdi.

08.10.2018 15:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, mahallelerde kış aylarında meydana gelen su baskınlarını önlemek için yağmursuyu hattı döşeme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ, Ahmetli ilçesine bağlı Altıeylül Mahallesi'ndeki yağmursuyu hattının sorunlu olan kısmında yenileme çalışması gerçekleştirdi. MASKİ ekipleri tarafından yapılan yenileme çalışması sayesinde özellikle kış mevsimindeki yağışlarda ortaya çıkan taşkın problemi çözülerek vatandaş rahat nefes alacak.

"MASKİ SAYESİNDE BÜYÜK BİR DERTTEN KURTULDUK"

Mahalle Muhtarı Mustafa Karadağ, "Çalışma yapılan alan yol geçiş noktasında olduğu için yağmurlu havalarda vatandaşlarımız mağdur oluyordu. MASKİ ekipleri sağ olsun bizlere sıkıntı yaratan her yerde çalışmalarını sürdürüyor. Yağmursuyu hattımızın bir kısmında ara ara yaşanan sorun yüzünden su taşkınları meydana geliyordu. Çalışma yapıldıktan sonra mahalleli olarak büyük bir dertten kurtulduk.Hizmetlerden memnunuz. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun'a çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Altıeylül Mahallesi'ne Yağmursuyu Hattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement