Altın Badem'de 'Sultan' Sürprizi - Son Dakika
Yerel

Altın Badem'de 'Sultan' Sürprizi

Altın Badem\'de \'Sultan\' Sürprizi

Datça'da devam eden 8. Altın Badem Sinema ve Kültür Festivali'ne konuk olması beklenen Türkan Şoray, bir gün önceden gelerek sürpriz yaptı.

05.09.2013 01:49  Güncelleme: 09:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Datça'da devam eden 8. Altın Badem Sinema ve Kültür Festivali'ne konuk olması beklenen Türk sinemasının 'Sultan'ı Türkan Şoray, bir gün önceden gelerek davetlilere sürpriz yaptı.

Datça Belediyesi tarafından düzenlenen 8. Altın Badem Sinema ve Kültür Festivali tüm hızıyla sürüyor. Festivalin ikinci gününde ilk olarak Datça Kent Park'ta düzenlenen etkinlikte sinema sanatçısı Filiz Akın, yazdığı "Lezzete Merhaba" adlı verdiği yemek kitabını imzaladı.

Festivalin ikinci akşamı bölümünde ise Türk sinemasının 'Küçük Hanım Efendisi' Belgin Doruk anıldı. Sahneye çıkan sinemanın emektar oyuncuları Suna Selen, Yılmaz Köksal, Yusuf Sezgin ve Nuri Alço; Belgin Doruk ilgili anıları, duygu ve düşüncelerini paylaştı.

Programda ayrıca Suzan Avcı'ya onur ödülü verildi. Rahatsızlığı nedeniyle geceye katılamayan Suzan Avcı'nın ödülünü oğlu aldı.

SULTAN SÜRPRİZ YAPTI

Gecenin en büyük sürprizi ise 8. Altın Badem Sinema ve Kültür Festivali'nin son günü imza töreni için Datça'ya geleceği açıklanan Türk sinemasının 'Sultan'ı Türkan Şoray oldu. Türkan Şoray'ın alanda olduğu anons edilince Datça Anfi Tiyatroda yer yerinden oynadı. Anfi tiyatroyu dolduran binlerce katılımcı, Türkan Şorayı ayakta alkışladı.

Gösterilen ilgi karşısında bir hayli duygulanan Türkan Şoray da, duygusal anlar yaşadı. Gözlerinin dolduğu görülen ve sahneden uzun süre inemeyen Şoray, daha sonra protokoldeki yerine oturdu. Şoray, sahneden yine alkışlar arasında indi.

Gecenin finalinde sahne alan Pop müzik sanatçısı Göksel, şarkılarıyla Datçalılara unutulmaz bir gece yaşattı. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği sanatçı, sevilen parçalarını seslendirdiği muhteşem bir konser verdi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Altın Badem'de 'Sultan' Sürprizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement