Ucuz Altına Hücum Ettiler - Son Dakika
Ekonomi

Ucuz Altına Hücum Ettiler

Atasay, bu yıl 5.sini düzenlediği Geleneksel Altın Çadır Günleri'nde binlerce ürünü avantajlı fiyatlarla müşterileriyle buluşturdu.

06.12.2014 08:00  Güncelleme: 16:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aynı anda İstanbul Yenibosna'daki Atasay Fabrikası, Pendik Viaport ve Ankara Forum Outlet Alışveriş merkezleri ile www.altincadir.com üzerinden düzenlenen Geleneksel Altın Çadır Günleri'ni, ilk gün öğleye kadar yaklaşık 3 bin kişi ziyaret etti. Geçtiğimiz yılın ilk gününe oranla satışların yüzde 10 daha yüksek seyrettiği ve şu ana kadar toplam bin 355 ürünün satıldığı geleneksel günlerde bu yıl Mısır, Fas ve Suriyeli ziyaretçiler de vardı.

ÇADIR HALEN AÇIK

İstanbul'daki 2 noktada da altına ilgi olurken, Ankaralılar ise daha çok pırlantalı ürünlere ilgi gösteriyor. Atasay Geleneksel Altın Çadır Günleri'nde 10 TL'den başlayan fiyatlarla yüzük, kolye, küpe, broş, bilezik, bileklik, set, mini set olmak üzere çok sayıda altın, pırlanta, gümüş ve çelik ürün seçeneği sunuluyor. Çadır, 4-5-6-7 Aralık tarihlerinde 08.30-22.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

BÜYÜK İNDİRİM VAR

Atasay Mücevherat Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Kamer, geleneksel Altın Çadır Günleri'nde her bütçeye hitap edecek pek çok ürün maliyetine, bazı ürünlerin zararına fiyatlarla satışa sunulduğunu söyledi. Geçen yıl en düşük ürün fiyatı 10 TL, en yüksek ise 304 bin 500 TL oldu. Bu yıl ise en düşük fiyatlı ürün 10 TL ile çelik ürün kategorisindeki ION markalı alyans ürünüyken, çadırın en pahalı ürünü olan markiz ve yuvarlak kesim has zümrüt gerdanlık set ve küpe 279 bin TL yerine 179.185 TL'ye satışa sunuluyor.

DEĞERLİ TAŞLARDA UCUZLUK

Bunların dışında damla, yuvarlak ve markiz kesim taşlı pırlanta gerdanlık ve küpe seti 262 bin 960 TL yerine 168 bin 835 TL'ye satışa sunuluyor. 137 gr ağır Hint işi 22 ayar gerdanlık olan Asgold gerdanlık ise 21 bin 25 TL'den 13 bin 805 TL'ye inen fiyatıyla Altın Çadır'da ziyaretçilere sunuluyor.

Ucuz Altına Hücum Ettiler
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Ekonomi Ucuz Altına Hücum Ettiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ADİGE: Bu altınlar ülkeye kaçak giren altınlar devlet reza zarrab := ucuz altın 12 3 Yanıtla

Advertisement