Bursa'da Bir Kuyumcu 34 Bin Lira Değerinde Altın Fular Yaptı - Son Dakika
Güncel

Bursa'da Bir Kuyumcu 34 Bin Lira Değerinde Altın Fular Yaptı

Bursa\'da Bir Kuyumcu 34 Bin Lira Değerinde Altın Fular Yaptı

Bursa'da tarihi Kapalıçarşı'daki bir kuyumcunun vitrininde sergilediği 34 bin liralık fiyatıyla görenleri kendine hayran bırakıyor.

09.07.2015 14:05  Güncelleme: 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da tarihi Kapalıçarşı'daki bir kuyumcunun vitrininde sergilediği 115 santimetre uzunluğunda ve 166,20 gram ağırlığındaki 22 ayar altın fular 34 bin liralık fiyatıyla görenleri kendine hayran bırakıyor.

34 BİN LİRALIK FULAR ALICILARINI BEKLİYOR

Bursa Kozahan da genellikle Bursa ipeğinden yapılanları görmeye alıştığımız fular da ezberler bozuldu. Bursa'nın tarihi Kapalı Çarşısında bulunan Bedestende Blue Diamont, isimli kuyumcu vitrininde sergilediği 22 ayar altından yapılmış 34 bin liralık fular alıcılarını bekliyor. Örgü işlemeciliğinin en güzel örneklerinin uygulandığı 115 santimetre uzunluğunda ve 166,20 gram ağırlığındaki altın fuların 32 bin liradan satışa sunuldu.

ÖRGÜ KISMI 95 SANTİMETRE

İtalya'da tasarlanan ve İstanbul'daki toptancılar vasıtasıyla temin edilen altın fular, sergilendiği Bursa Kapalıçarşı'daki bir kuyumcu vitrininde büyük ilgi görüyor. Örgü kısmı 95 santimetre olan, iki ucunda onar santimetrelik ince altın zincirler bulunan saçaklarıyla 115 santimetre uzunluğa ve 5 santimetre ene sahip altın fular, yerli ve yabancı turistlerin de ilgisini çekiyor.



SORANI ÇOK ALICISI YOK

Fuları sergileyen Blue Diamont, mağazanın sahibi Gülay Durmuş, "Altın fuları yerli ve yabancı bir çok turist soruyor ama alıcısı yok meraklılarını bekliyoruz" dedi.

Mağazalarında farklı ürünleri satışa sunduklarını ifade eden Durmuş, "Mağazayı açmadan önce vitrinimiz farklı olsun, bize özel olan bir şey olsun diye çok uğraştık. Toptancılarımız genelde İstanbul'da. Yaklaşık 15 gün sürekli gidip geldik. Fuları bayanların yanında erkeklerde çok soruyor. Soranlar fiyatını sorunca şuan sadece bakmakla yetiniyor" şeklinde konuştu.



Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bursa'da Bir Kuyumcu 34 Bin Lira Değerinde Altın Fular Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement