Altın Koza'nın Gezici Sineması İskenderun'da - Son Dakika
Yerel

Altın Koza'nın Gezici Sineması İskenderun'da

Adana Büyükşehir Belediyesi Gezici Sineması'nın 25.durağı İskenderun ilçesi oldu.

12.08.2012 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Büyükşehir Belediyesi Gezici Sineması'nın 25. durağı İskenderun ilçesi oldu.

İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, yazlık sinema kültürünü yeniden canlandırdığı ve kendilerine nostalji yaşattığı için Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zihni Aldırmaz'a teşekkür etti.

Sanatın evrensel olduğunu belirten Civelek, bu tür etkinliklerin, insanlara sevgiyi, mutluluğu getiren en büyük etkinlikler olduğunu ifade etti.

Civelek, şu günlerde bütün dünyada birleşmeye, kardeşliğe, mutluluğa ve huzura çok ihtiyaç olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Altın Koza Film Festivali'nin bir parçası olan bu etkinliği İskenderun'a taşıyarak insanların kaynaşmasına, birleşmesine vesile olduğu için Başkan Aldırmaz'a İskenderun halkı adına çok teşekkür ediyorum."

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da, etkinlikte yaptığı konuşmada, şunları söyledi:

"Bu projeye ortak olan bütün belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Sizlerle olmak ayrıcalıktır. Çukurova olarak bir aileyiz. Türk milletinin, sanatın istediği zaten bu. Siz varsanız, biz barız. Siz varsanız, sanat var. Katılımızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum."

Etkinlik kapsamında belediye bandosu eşliğinde 10. Yıl Marşı söylendi, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Türk Halk Oyunları ekibinin folklor gösterisi sundu, Çağlayan Semazen Grubu gösterisi gerçekleştirildi, Ali Şenozan Konservatuvarı Türk Sanat Müziği sanatçıları Cevdet Cömertbay ve Lale Dağtekin konser verdi.

Muhabir: Ömer Soylu

Yayıncı: Ali Güreli - HATAY

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Altın Koza'nın Gezici Sineması İskenderun'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement