Altındağ Belediyesinin Kültür Gezileri Aralıksız Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Altındağ Belediyesinin Kültür Gezileri Aralıksız Sürüyor

Altındağ Belediyesinin Kültür Gezileri Aralıksız Sürüyor

Altındağ Belediyesi tarafından düzenlenen kültür gezileri aralıksız devam ediyor.

16.05.2017 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altındağ Belediyesi tarafından düzenlenen kültür gezileri aralıksız devam ediyor. Altındağlı vatandaşlar, bu geziler sayesinde bir yandan daha önce hiç görmedikleri yerleri görüyor bir yandan da tarihini yerinde öğreniyor.

Altındağ Belediyesi tarafından düzenlenen ve her yıl 15 bine yakın kişinin kültür gezileriyle buluşmasından büyük memnuniyet duyan Belediye Başkanı Veysel Tiryaki de her fırsatta hemşehrilerinin heyecanına ortak oluyor. Son olarak Karapürçek Kadın Eğitim Kültür Merkezi önünden kalkan 5 otobüsle kültür gezileri için Hacı Bektaş, Bursa ve Çanakkale'nin yolunu tutan Altındağlı kadınları yine Başkan Veysel Tiryaki uğurladı. Karapürçek ve Beşikkaya mahalle sakinleri sabah erken vakitte yola çıktı.

Aynı anda erkek grubunun otobüsleri de yine aynı merkez önünden hareket etti. Karapürçek ve Gültepe mahalle sakinleri Bursa ve Çanakkale'ye gitti. Altındağlı vatandaşlar, sabahın erken saatlerinde karşılarında Başkan Tiryaki'yi görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi. Kültür gezilerine katılan tüm hemşehrilerine hayırlı yolculuklar dileyen ve otobüslerde kısa bir konuşma yapan Başkan Tiryaki, belediye olarak disiplinli şekilde 10 yıldır sürdürdükleri kültür gezilerinin amacından söz etti ve bu gezilerin eğitim çalışmalarının bir parçası olduğunu hatırlattı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Altındağ Belediyesinin Kültür Gezileri Aralıksız Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement