Altınlarını Alıp Kaçan Kadının Fotoğrafını Herkese Gösteriyor: Uzak Durun - Son Dakika
Güncel

Altınlarını Alıp Kaçan Kadının Fotoğrafını Herkese Gösteriyor: Uzak Durun

Sivas'ta 22 bin lira başlık parası ödeyen inşaat işçisi, düğünden 1 gün önce evleneceği kadının 22 bin liralık altınları alıp kaçmasıyla hayatının şokunu yaşadı. Evlilik hayali kurarken 44 bin lirasını kaptıran işçi, polise gidip şikayetçi oldu.

17.10.2018 12:23  Güncelleme: 12:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ta evlenmek isteyen inşaat işçisi Adem Güneş (36) aradığı eş adayını Ağrı'da buldu. Özge E. isimli kadın ile evlenmek için ailesine 22 bin lira başlık parası ödeyen Güneş, düğün yapmak için onu Sivas'a getirdi. Ancak kadın, ertesi sabah düğün için alınan 22 bin liralık altınları da alarak kayıplara karıştı. Evlilik hayali kurarken 44 bin lirasını kaptıran Güneş polise gidip şikayetçi oldu.

UYANDIĞINDA, EVLENECEĞİ KADINI BULAMADI

Sivas'ta Mevlana Mahallesi'nde oturan inşaat işçisi, bekar Adem Güneş evlenmeye karar verdi. Sivas'ta evlenmek için kız bulamayan Güneş, 15 Eylül'de Ağrı'nın Doğubeyazıt ilçesine gitti. Burada aracılar sayesinde Özge E. ile tanıştı. Aynı gün içinde Özge E.'nin ailesi ile pazarlık yapan Güneş, 22 bin lira başlık parasında anlaştı. Parayı Özge E.'nin ağabeyi olduğu ileri sürülen Erdal E.'ye teslim etti. Daha sonra Özge E. ve ağabeyi Erdal E. ile birlikte Sivas'a dönen Güneş düğün hazırlıklarına başladı. Bu sırada imam nikahı kıydıran Adem Güneş ve Özge E., 17 Eylül'de kentte bir kuyumcudan 22 bin lira değerinde altın bilezik, künye ve küpe aldı. Özge E.'nin kente birlikte geldiği ağabeyi Erdal E. bir iş için Sivas'ın Zara ilçesine gideceğini söyleyerek yanlarından ayrıldı. Güneş, Özge E. ile birlikte evlerine geldi. Adem Güneş, 18 Eylül sabahı uyandığında Özge E.'yi evde bulamadı. Ağrı'da iletişime geçtiği kişilere ve kızın ağabeyi Erdal E.'ye telefonla ulaşmaya çalışan Güneş, sonuç alamadı. Bir süre evde beklediği Özge E.'den haber alamayınca polis merkezine giderek dolandırıldığını ileri sürürerek suç duyurusunda bulundu.

Altınlarını Alıp Kaçan Kadının Fotoğrafını Herkese Gösteriyor: Uzak Durun

"TERLİKLERİYLE ÇIKIP GİTMİŞ"

Sivas'taki bir komşusunun tavsiyesi ile Ağrı'ya gittiğini ve Özge E. ile tanıştığını, sonrasında evlilik hayali kurarken 44 bin lira dolandırıldığını belirten Adem Güneş, "Kızın evden çıkıp gittiğini fark ettiğimde önce dışarıya çıktım. Dışarıda kimseyi bulamadım. Daha sonra şüpheye düştüm. Ayakkabıları duruyordu. Terlikleriyle çıkıp gitmiş. El çantasını bırakmıştı. Bu şekilde kaçtığına kanaat getirdim. Karakola gidip şikayetçi oldum. Şu ana kadar hiçbir iz yok. Savcılıkta soruşturma devam ediyor" dedi.

Altınlarını Alıp Kaçan Kadının Fotoğrafını Herkese Gösteriyor: Uzak Durun

"İNSANLIĞA OLAN GÜVENİMİ DE ALIP GÖTÜRDÜ"

Borcunu ödemeye çalıştığını söyleyen Güneş, "Paranın bir kısmını yakınlarımdan aldım. Bir kısmını veresiye olarak yazdırdım. Bir kısmını da kendi imkanlarım dahilinde karşıladım. Şu anda borcun 25 bin lirasını ödeyebildim. Bir kısmı hala borç olarak duruyor. O kız Allah'ı, peygamberi alet ederek benimle evlenmişti. Namaz kıldığını söylemişti. Hepsini geçtim, insanlığa olan güvenimi de alıp götürdü. Artık kimseye güvenemez hale geldim. Her insanı sorgular oldum. Her insana dolandırıcı gözüyle bakar hale geldim" diye konuştu.

Altınlarını Alıp Kaçan Kadının Fotoğrafını Herkese Gösteriyor: Uzak Durun

"BU BANA DERS OLDU"

Benzer sorunlar yaşayanlara da savcılığa başvurmaları uyarısında bulunan Güneş, "Haklarını mutlaka arasınlar. Benden önce de dolandırılan insanlar varsa, bu yaptığım örnek olsun, onlar da gidip şikayetçi olsunlar. Bu insanları deşifre edelim. Bu tip insanların ceza almasını sağlamak gerekiyor. İnsanların 'namaz kılıyorum', 'Kuran okuyorum' demelerine aldanmasınlar. Mutlaka iyi bir şekilde tanısınlar. Tanımadan altın ya da para gibi şeyler vermesinler. Bu bana ders oldu. Bundan sonra evleneceğim kişiden sabıka kaydı isteyeceğim" dedi.

Altınlarını Alıp Kaçan Kadının Fotoğrafını Herkese Gösteriyor: Uzak Durun

Son Dakika Güncel Altınlarını Alıp Kaçan Kadının Fotoğrafını Herkese Gösteriyor: Uzak Durun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • vatandaş: bu uyduruk başörtülülere güvenmeyin "sözüm samimi müslümanlara değil " 22 1 Yanıtla
  • AA: şişme bır hatun alsaydın daha ucuza gelirdı 10 4 Yanıtla
  • merve : Off !! Nasil insanlar var ya adama uzuldum, bencede kimseye guvenmemek lazim bu dunyada serefsiz cokk. Paralari alipta kacmak nedir ya utanma haya hicbirsey kalmamis kadinda yazik boyle zavalli insanalara cok aciyorum Allah islah etsin ne diyim.! 12 2 Yanıtla
  • Murat kencebay: Boyle ınsanları sosyol medyada resimlerini gonderıp tim dunyaya rezil edecek Allah o parayı yedirmez azından burnundan cıkar yıyemezler 13 0 Yanıtla
  • ŞU TİPE BU KIZ BAKAR MI ?: davul bile dengi dengine İKİ HOŞ yaptı sana tav oldun. önce hadd bil. anla bişey var ki kız sana bakıyor.. oh olsun. böle kalırsın 1 9 Yanıtla
  • yeşim : hiçmi düşünmedin bu kadın bu tiple bana niye bakıyor diye 0 10 Yanıtla MAHMUT : Ya senin tipin terbiyesiz 6 0
  • ANDS: ÇETE BUNLAR 10 0 Yanıtla
  • kenan : koca sivasta kadın yokmuyduda başka şehirde kadın arıyorsun çevrende eş dost ahbap ın yokmuydu........allahın enayisi......tek derdiniz fiziği düzgün olsun güzel olsun.......sonuç ortada .......oh olsun sana.......buda sana ders olsun demekki neymiş fizik güzellik hiakaye.....önemli olan alacağın kadının namuslu iffetlli olması lazım ................allahın kerizi............................. 7 3 Yanıtla
  • esra: ben gayet dürüstüm ciddiyim.ama değer görmüyorum.evlenecek erkek bulamıyorum.sizde böyle sahtekarları el üstünde tutup sonrada dolandırılıyorsunuz.görüntüye fiziğe bu kadar önem verirseniz bu kadınlarda size böyle yapar. 7 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Ümraniye'de İETT otobüsü şoförüne levye ile saldırı
    10:35 Ümraniye'de İETT otobüsü şoförüne levye ile saldırı

    Ümraniye'de bir sürücü, İETT'ye bağlı bir otobüsün şoförüne levye ile saldırdı. Olay, çevredeki vatandaşların kamerasına anbean yansıdı. İki sürücü arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü ve ticari taksi sürücüsü otobüs şoförüne levye ile saldırdı. Olayı gören vatandaşlar, trafikteki gerginliğin arttığını belirtti ve keşke böyle bir olayın yaşanmamasını dile getirdi.

  • Van'da aç kalan tilkiler karda yiyecek aradı
    10:34 Van'da aç kalan tilkiler karda yiyecek aradı

    Van'da aç kalan 2 tilki, İpekyolu ve Bahçesaray kırsalındaki yerleşim yerlerin yakınlarında yiyecek aradı. Kış mevsimin etkili olduğu kentte en çok kar yağışı Bahçesaray ve İpekyolu kırsalında yaşandı. Kar kalınlığının yer yer 1 metreyi aştığı kentte aç kalan tilkiler, yerleşim yerlerine yakın alanlara inip yiyecek arıyor.

  • Düzce'de Anne-Kız Yüzme Öğreniyorum Projesi Başlıyor
    10:33 Düzce'de Anne-Kız Yüzme Öğreniyorum Projesi Başlıyor

    Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Anne-Kız Yüzme Öğreniyorum Projesi, Islahiye Köyü'ndeki Kapalı Yüzme Havuzu'nda başlıyor. Proje, Pazartesi ve Çarşamba günleri saat 16.30'da gerçekleştirilecek ve kayıtlar online olarak alınmaktadır.

  • Ali Kemal Derin, başkan yardımcılarını atadı
    10:33 Ali Kemal Derin, başkan yardımcılarını atadı

    31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından halkın teveccühüyle belediye başkanlığı görevine başlayan Ali Kemal Derin yeni dönemde kendisine yardımcılık görevini üstlenecek isimleri de belirledi. Buna göre Belediye Meclis üyeleri Aziz Solmaz ve İrfan Güleç, başkan yardımcılığı görevlerine atandı.

  • İstanbul'dan gelen 4 şahıs, kar maskeleri takarak oto galeriyi kurşunladı
    10:32 İstanbul'dan gelen 4 şahıs, kar maskeleri takarak oto galeriyi kurşunladı

    İstanbul'dan Sakarya'nın Erenler ilçesine gelen ve taktıkları kar maskeleri ile kurşunladıkları oto galerinin sahibini üç farklı yerinden yaralayan 4 şahıs, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Olayda kullanılan silahlar ve maskeler ile birlikte kaçan şüpheliler, Kocaeli'de yakalanarak adliyeye sevk edildi.

  • Selçuk Belediye Meclisi'nde Komisyon Üyeleri Belirlendi
    10:31 Selçuk Belediye Meclisi'nde Komisyon Üyeleri Belirlendi

    Selçuk Belediye Meclisi nisan ayı toplantısında Esnaf Masası kurulması talebi gündeme alındı. Ayrıca, diğer komisyon üyeleri de belirlendi.


Advertisement