Altınoluk Belediyesi'nden Gıda Yardımı - Son Dakika
Güncel

Altınoluk Belediyesi'nden Gıda Yardımı

Altınoluk Belediyesi\'nden Gıda Yardımı

Altınoluk Belediyesi tarafından her yıl ramazan ayında düzenli olarak dağıtımı yapılan yardım kolileri bu yılda ihtiyaç sahiplerine büyük bir titizlikle dağıtılmaya başladı.

04.08.2013 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Birlik, beraberlik ve yardımlaşmanın her zamankinden daha fazla olduğu Ramazan ayı ve yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla Altınoluk Belediyesi, beldede bulunan ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımına başladı. Altınoluk Belediyesi'nin dört koldan dağıtımına başladığı gıda paketleri gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Büyük bir titizlikle yapılan dağıtım gıda paketlerinin ulaştığı her ailede büyük mutluluk yaşatıyor.

Gıda paketlerinin dağıtımını yakından takip eden Başkan ÖZPOLAT "Altınoluk Belediyesi olarak muhtarlarımız ile yapmış olduğumuz işbirliği doğrultusunda beldemizde bulunan ihtiyaç sahibi ailelere birçok konuda yardım ediyoruz. İçinde bulunduğumuz ay ve önümüzdeki bayram dolayısıyla her ayrıntıyı düşünerek gıda paketleri hazırladık. Dağıtım sırasında aldığımız olumlu tepkiler ve yüzlerdeki mutluluğu görmek bizler için en güzel şey. Ama daha önce de belirttiğim gibi bizler beldemizde bulunan ihtiyaç sahiplerini senede bir defa değil her zaman hatırlıyor, desteğimizi sürekli olarak gösteriyoruz." dedi.

Her geçen gün büyüyen ve gelişen bir Altınoluk olduğunun altını çizen Altınoluk Belediye Başkanı Mimar Hasan Özpolat, güçlü bir belediye olarak ihtiyaç sahibi ailelerin her zaman yanlarında olduklarını söyleyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Altınoluk Belediyesi'nden Gıda Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement