Altınoluk'ta Kumar Baskını - Son Dakika
3. Sayfa

Altınoluk'ta Kumar Baskını

Altınoluk\'ta Kumar Baskını

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca Edremit ilçesi Altınoluk mahallesinde kumar oynatılan bir kıraathaneye baskın düzenlendi.

18.09.2018 10:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca Edremit ilçesi Altınoluk mahallesinde kumar oynatılan bir kıraathaneye baskın düzenlendi. Baskında 8 kişi hakkında işlem yapıldı

Edinilen bilgiye göre, Edremit ilçesi Altınoluk mahallesinde bir kıraathanede kumar oynandığına şüphesi üzerine, adli makamlardan alınan arama kararına istinaden kıraathande yapılan arama sonucunda; 7 şahsın kumar oynadığı tespit edildi.

Masaların üzerinde bulunan ve kumar oyununda kullanılan pullara ile 3 bin 150 TL'ye jandarma tarafından paraya el konuldu.

Kıraathane işletmecisi G.Ş. hakkında kumar için yer ve imkan sağlama suçundan adli işlem, kıraathanede kumar oynayan; R.A., M.G.A., L.T., S.I., G.P., E.A. ve E.A. hakkında kumar oynama fiilinden idari işlem, ayrıca kıraathane işletmecisi G.Ş. hakkında; kapalı alanda tütün mamullerinin kullanılmasına ve kıraathanede alkollü içecek içilmesine müsaade ettiği için tütün mamullerinin zararlarının önlenmesine dair kabahatler ve diğer kabahatler fiillerinden idari işlem yapıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Altınoluk'ta Kumar Baskını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement