Altınordu Belediyesi, yılların sorunlarını çözüme kavuşturuyor - Son Dakika
Yaşam

Altınordu Belediyesi, yılların sorunlarını çözüme kavuşturuyor

Altınordu Belediyesi, yılların sorunlarını çözüme kavuşturuyor

Ordu'nun Altınordu Belediyesi tarafından ilçe genelinde başlatılan çalışmalar ile altyapı, üstyapı ve yol sorunları çözümlere kavuşturuluyor.

11.06.2021 13:23  Güncelleme: 14:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Altınordu Belediyesi tarafından ilçe genelinde başlatılan çalışmalar ile altyapı, üstyapı ve yol sorunları çözümlere kavuşturuluyor.

Altınordu Belediyesi'nin çalışmaları kapsamında şehrin her noktasına konfor ulaştırılmayı hedefleniyor. Çalışmalar ile Bucak Mahallesi'nin uzun yıllardır hizmet bekleyen arka sokakları alt ve üst yapısıyla baştan aşağı yenileniyor. Bu kapsamda, Bucak Mahallesi'nde 11 sokak, alt ve üstyapısıyla sil baştan yenilendi. Altyapı çalışmalarında bin 617 metre yağmur suyu hattı çekilen mahallede, altyapısı tamamlanan sokaklarda bin 500 metre yol sıcak asfalt ile buluşturuldu. Yine sokaklarda 4 bin 160 metrekare baskı beton kaldırım tamamlanarak, vatandaşların hizmetine sunuldu. Ayrıca Bucak Mahallesi'nin yoğun yerleşim alan sokaklarında vatandaşların ulaşımda yaşadığı sıkıntıları çözüme kavuşturmak amacıyla belediye ekiplerince 21 bin metreden fazla yolda yapılan reglaj çalışması için 3 bin tonun üzerinde malzeme serimi gerçekleştirildi. Yıpranmış ve özelliğini kaybetmiş parke alanlarda bin 451 metrekare parke tamiratı yapılan Bucak Mahallesi'nde 642 metre bordür tamiratı da gerçekleştirilirken, asfalt yollarda deforme yaşanan alanlarda 397 ton asfalt yama uygulaması yapıldı, 585 metre de yeni imar yolu açıldı.

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, tüm çalışmaları borçlanmadan kendi öz kaynaklarını kullanarak yürüttüklerini belirterek, marka şehir hedefiyle yatırımlara devam ettiklerini söyledi. Başkan Tören, "Yıllardır beklenen gecikmiş hizmetleri yerine getiriyoruz. Altınordu Belediyesi olarak gitmediğimiz yer bizim değil ilkesi ile İlk günden itibaren canla başla çalışıyoruz. Her şart ve durumda vatandaşlarımızın yanında olduğumuz gibi hak ettiği hizmeti de ayağına konforlu ve standartları yüksek bir şekilde götürmeyi kendimize sorumluluk edindik. Şehrimizi bir bütün görüyoruz. Mahalle yollarımızın kalitesini yükseltmek ve ihtiyaç olan bölgelere yeni yollar kazandırmak amacıyla sorumluluk alanlarımızda kesintisiz bir şekilde hiç durmadan ekip arkadaşlarımızla birlikte her alanda yaptığımız çalışmalarda olduğu gibi şehir merkezimizdeki mahalle yolu çalışmalarını da devam ettiriyoruz. Bucak Mahallemizde bundan önce 11 sokağımızda alt ve üstyapı çalışmalarımızı tamamladık. Ekiplerimiz şu an 7 sokakta çalışmalarına devam ediyorlar. Hemşehrilerimiz şehrimizin her bir mahallesinde her bir sokağında ve her köşesinde hizmetlerimize şahit olacaklar" ifadelerini kullandı.

Mahallenin, hak ettiği hizmetlere kavuştuğunu Bucak Mahallesi Muhtarı Abdullah Şahin, yapılan çalışmalar ile uzun yıllardır bekledikleri hizmeti aldıklarını belirterek, Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören'e teşekkür etti. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Altınordu Belediyesi, yılların sorunlarını çözüme kavuşturuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Trabzon'da İçme Suyu İsale Hattı Çalışması Sırasında Göçük: 3 İşçi Hayatını Kaybetti
    13:33 Trabzon'da İçme Suyu İsale Hattı Çalışması Sırasında Göçük: 3 İşçi Hayatını Kaybetti

    Trabzon'un Hayrat ilçesindeki Balaban mahallesinde içme suyu isale hattı çalışması sırasında meydana gelen göçükte hayatını kaybeden 3 işçiden biri olan İbrahim Keskin son yolculuğuna uğurlandı.

  • Sivas'ta tır kazasında ölü sayısı 2'ye yükseldi
    13:32 Sivas'ta tır kazasında ölü sayısı 2'ye yükseldi

    Sivas'ın Gürün ilçesinde meydana gelen tır kazasında, tırın dorsesinde bulunan alçıpanlar bir otomobilin üzerine devrildi. Kazada, otomobil sürücüsü ve bir yolcu hayatını kaybederken, diğer yaralıların tedavisi devam ediyor.

  • Tepebaşı Belediyesi Ramazan Ayında İftar Etkinliklerine Devam Ediyor
    13:31 Tepebaşı Belediyesi Ramazan Ayında İftar Etkinliklerine Devam Ediyor

    Tepebaşı Belediyesi'nin her yıl Ramazan ayında farklı mahallelerde düzenlediği iftar etkinliği, Tunalı ve Yaşamkent Mahalleleri'nde devam etti. İki farklı mahallede kurulan iftar sofrasına 8 bin kişi oturdu.

  • Karaman Belediyesi Yeni Hayvan Pazarını Hizmete Açtı
    13:29 Karaman Belediyesi Yeni Hayvan Pazarını Hizmete Açtı

    Karaman Belediyesi tarafından yapılan yeni hayvan pazarı düzenlenen törenle hizmete açıldı. Tam kapasiteli ve modern tesis, hayvan yetiştiricilerine hizmet verecek.

  • Ahlat'ta Cenaze Konvoyunda Zincirleme Kaza: 1 Yaralı
    13:24 Ahlat'ta Cenaze Konvoyunda Zincirleme Kaza: 1 Yaralı

    Bitlis'in Ahlat ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında, cenaze konvoyunda bulunan 5 araç birbirine çarptı. Kazada 1 kişi hafif yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Jandarma ve polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemi alırken, soruşturma devam ediyor.

  • Siirt Belediyesi Otobüsleri Siirt İl Özel İdare Spor Renklerine Boyandı
    13:24 Siirt Belediyesi Otobüsleri Siirt İl Özel İdare Spor Renklerine Boyandı

    Siirt Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne ait olan şehir içi otobüsleri, Siirt İl Özel İdare Spor'un renkleri olan sarı maviye boyandı. Siirt Belediyesi otobüs durağında düzenlenen etkinlikte konuşan Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, 'Farklı renklerde ve farklı zaman dilimlerinde alınan otobüslerde bütünlük ve ahenk sağlamak amacıyla bu şehrin sevdası olan Siirt Sporu simgeleyen mavi ve sarı renklere boyandı' dedi.

  • İstanbul'da öldürülen kedinin adı Kırklareli'deki rehabilitasyon merkezine verildi
    13:23 İstanbul'da öldürülen kedinin adı Kırklareli'deki rehabilitasyon merkezine verildi

    İstanbul Başakşehir'de bir sitenin asansöründe öldürülen kedi Eros'un adı, Kırklareli Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezine verildi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş, merkezde düzenlenen törende Kırklareli Belediyesinin sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarını takip ettiğini belirtti. Özçağdaş, sokak hayvanlarının yaşamın bir parçası olduğunu vurgulayarak, tüm canlılara önem gösterilmesi gerektiğini söyledi. Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu ise Kırklareli'nin sokak hayvanlarına karşı duyarlı bir kent olduğunu ifade etti. Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu ise geçici hayvan barınağının adını Kedi Eros Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi olarak değiştirdiklerini açıkladı.

  • Merkezefendi Belediyesi'nin Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde düzenlediği toplu iftar programına binlerce kişi katıldı
    13:22 Merkezefendi Belediyesi'nin Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde düzenlediği toplu iftar programına binlerce kişi katıldı

    Merkezefendi Belediyesi'nin Ramazan ayında geleneksel hale getirdiği mahalle iftarları Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde devam etti. Binlerce kişi, birlikte oruçlarını açtı ve tasavvuf müzik dinletisi ve semazen gösterisi izledi.

  • Siirt Belediyesi Halk Otobüsleri Sarı ve Maviye Boyandı
    13:19 Siirt Belediyesi Halk Otobüsleri Sarı ve Maviye Boyandı

    Siirt Belediyesi, İl Özel İdarespor'un renkleri olan sarı ve maviye boyanan halk otobüslerini hizmete sundu. Belediye Başkan Vekili Kemal Kızılkaya, otobüslerin takım renklerine boyanmasının bütünlük ve ahenk sağlamak amacıyla yapıldığını belirtti. Ayrıca, taraftarlara formalar ve polarlar hediye edildi.

  • Antalya'da sahipsiz köpeklerden kaçarken kamyonun altında kalan 9 yaşındaki Mahra Melin Pınar, ölümünün 2. yılında anıldı
    13:17 Antalya'da sahipsiz köpeklerden kaçarken kamyonun altında kalan 9 yaşındaki Mahra Melin Pınar, ölümünün 2. yılında anıldı

    Antalya'da sahipsiz köpeklerden kaçarken kamyonun altında kalarak hayatını kaybeden 9 yaşındaki Mahra Melin Pınar'ın ölümünün 2. yılında mezarı başında anma töreni düzenlendi. Ailesi, arkadaşları ve öğretmenleri, Belek Mahallesi'ndeki mezarlıkta bir araya gelerek Mahra'yı anarak çiçek bıraktı ve dua etti. Baba Murat Pınar, kızının ölümünün üzerinden 2 yıl geçtiğini belirterek duygusal bir konuşma yaptı. Anne Derya Pınar ise kızının mezarında Kur'an-ı Kerim okuyarak dua etti. Mahra'nın arkadaşları ise mezarın başında gözyaşlarına hakim olamadı.

  • Kayseri Büyükşehir Belediyesi Besime Özderici Engelsiz Yaşam Merkezi
    13:16 Kayseri Büyükşehir Belediyesi Besime Özderici Engelsiz Yaşam Merkezi

    Türkiye'nin alanında en kapsamlı engelsiz yaşam merkezlerinden biri olan Kayseri Büyükşehir Belediyesi Besime Özderici Engelsiz Yaşam Merkezi, özel ihtiyaçlı bireylerin eğitim ve tedavi ihtiyaçlarına cevap verirken, engelsiz bir gelecek için de hizmet veriyor.


Advertisement