Altınordu'da Hedef Samsunspor - Son Dakika
Spor

Altınordu'da Hedef Samsunspor

Spor Toto 1'inci Lig'de cuma günü evinde Samsunspor'la karşılaşacak Altınordu'da teknik heyetten futbolculara rehavet uyarısı geldi.

14.02.2018 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 1'inci Lig'de cuma günü evinde Samsunspor'la karşılaşacak Altınordu'da teknik heyetten futbolculara rehavet uyarısı geldi.

Üst üste alınan 4 galibiyetin ardından oyuncularının Samsunspor müsabakasını küçümsemesinden endişe eden teknik direktör Hüseyin Eroğlu, "Kimse işimizin kolay olacağını düşünmesin. En zor maçlarımızdan birine çıkacağız. Güçlü rakipleri yendik ve hedef takım olduk. Samsunspor'a karşı çok iyi konsantre olmalıyız. Gevşemeyin ve hırslı olun" diyerek öğrencilerine ikazlarda bulundu.

Kırmızı-lacivertli futbolcuların da teknik heyete, "Ligin ilk yarısında bazı maçlara tam anlamıyla konsantre olamadık. Ancak ikinci devrede bu sorunu yaşamıyoruz. Biz iyi bir takım olduğumuzun bilincindeyiz. Nasıl oynamamız gerektiğini biliyoruz. Maç maç hedefimize ulaşacağız. Altınordu'yu Spor Toto Süper Lig'e çıkaracağız" karşılığı verdiği öğrenildi.

Altınordu, İzmir'de şimdiye kadar 6 kez karşılaştığı ve 5 mağlubiyet, 1 beraberlik aldığı Samsunspor'u ilk defa mağlup etmeyi planlıyor. İzmir ekibi, rakibini ilk yarıda deplasmanda 4-1 mağlup etti. Altınordu'da tedavileri süren Oğulcan ile Fatih kadroda yer almayacak.

Öte yandan Altınordu'da takım mentörü de futbolculara Samsunspor karşılaşması öncesinde terapi yapıyor. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Altınordu'da Hedef Samsunspor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • TFF, 9 Süper Lig kulübünü disipline sevk etti
    22:08 TFF, 9 Süper Lig kulübünü disipline sevk etti

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş dahil olmak üzere 9 Süper Lig kulübünü Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk etti. Sevk edilen takımlar arasında talimatlara aykırı hareket, saha olayları ve çirkin tezahürat gibi nedenler bulunuyor.

  • Bahçeşehir Koleji, FIBA Erkekler Avrupa Kupası finali için hazır
    21:44 Bahçeşehir Koleji, FIBA Erkekler Avrupa Kupası finali için hazır

    Bahçeşehir Koleji, Almanya'nın Niners Chemnitz ekibiyle yapacağı FIBA Erkekler Avrupa Kupası finalinin ilk maçı öncesi hazırlıklarını tamamladı. Başantrenör Dejan Radonjic, güçlü bir rakiple karşılaşacaklarını vurgulayarak, takımın oyun planına sadık kalarak mücadele edeceğini belirtti. Takım kaptanı Muhammed Baygül ise rakibin tempolu ve agresif bir takım olduğunu söyleyerek, avantajlı bir skorla İstanbul'a dönmek istediklerini ifade etti.

  • Doruk Erolçevik Dünya Gençler ve Yıldızlar Eskrim Şampiyonası'nda Altın Madalya Kazandı
    21:43 Doruk Erolçevik Dünya Gençler ve Yıldızlar Eskrim Şampiyonası'nda Altın Madalya Kazandı

    Türkiye Eskrim Federasyonu'nun açıklamasına göre, Doruk Erolçevik yıldız erkekler epe kategorisinde düzenlenen şampiyonada altın madalya kazandı. Doruk, çeyrek finale yükselmek için Büyük Britanyalı, Suudi Arabistanlı ve Kanadalı rakiplerini yenerek finale çıktı. Finalde Mısırlı rakibini 15-13 yenerek dünya şampiyonu oldu. Doruk Erolçevik, Türk eskrim tarihinde erkekler epede dünya şampiyonalarındaki ilk derecesini elde etti.

  • Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç, TFF seçimlerinin haziran ayı başında yapılmasını istiyor
    21:42 Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç, TFF seçimlerinin haziran ayı başında yapılmasını istiyor

    Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç, TFF seçimlerinin haziran ayı başında yapılmasının uygun olduğunu belirtirken, kulüplerin ortak düşüncesinin yeni bir kadroyla yeni sezon hazırlıklarının yapılmasının daha iyi olacağını aktardı. Ali Koç ayrıca, TFF yöneticilerinin kulüpleri arayarak destek konuşmaları yapmalarını yadırgadıklarını belirtti ve mevcut başkanın aday olmayacağı yönünde genel bir kanı olduğunu ifade etti.

  • Berkay Candan: Kupayı kaldırmak istiyoruz
    21:39 Berkay Candan: Kupayı kaldırmak istiyoruz

    Bahçeşehir Koleji oyuncusu Berkay Candan, Chemnitz maçı öncesinde yaptığı açıklamada, iyi bir sonuç alarak avantajı yakalayıp kupayı kaldırmak istediklerini söyledi. FIBA Europe Cup final ilk maçında Bahçeşehir Koleji, Alman takımı Chemnitz ile deplasmanda mücadele edecek.

  • Muhammed Baygül: İnşallah avantajlı bir skorla İstanbul'a dönmek istiyoruz
    21:38 Muhammed Baygül: İnşallah avantajlı bir skorla İstanbul'a dönmek istiyoruz

    Bahçeşehir Koleji'nin başarılı oyuncusu Muhammed Baygül, Chemnitz'in sert ve tempolu bir takım olduğunu belirterek, FIBA Europe Cup final ilk maçında avantajlı bir skorla İstanbul'a dönmek istediklerini söyledi.

  • Bahçeşehir Koleji, Chemnitz maçına hazır
    21:34 Bahçeşehir Koleji, Chemnitz maçına hazır

    FIBA Europe Cup finalinin ilk maçında Bahçeşehir Koleji, yarın deplasmanda Alman temsilcisi Chemnitz'e konuk olacak. Kırmızı-lacivertliler, maçın hazırlıklarını tamamlayarak antrenmanlarını salonda gerçekleştirdi.

  • Dejan Radonjic: Oyun planımıza sadık kalarak mücadele edeceğiz
    21:32 Dejan Radonjic: Oyun planımıza sadık kalarak mücadele edeceğiz

    Bahçeşehir Koleji Başantrenörü Dejan Radonjic, Alman temsilcisi Chemnitz ile oynayacakları maçta sert bir oyun beklediklerini ifade ederek, 'Oyun planımıza sadık kalarak mücadele edeceğiz' dedi. Radonjic, rakiplerinin Bundesliga'da güzel mücadele ettiğini ve maça hazır olmaları gerektiğini belirtti. Ayrıca, sert bir oyun beklediklerini ve mücadelelerini arttırmaları gerektiğini vurguladı.

  • Sivas'ta düzenlenen 15 Yaş Altı Türkiye Güreş Şampiyonası'nın açılışı yapıldı
    21:19 Sivas'ta düzenlenen 15 Yaş Altı Türkiye Güreş Şampiyonası'nın açılışı yapıldı

    Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Taha Akgül Spor Salonu'nda düzenlenen 15 Yaş Altı Türkiye Güreş Şampiyonası'nın açılış seremonisinde yaptığı konuşmada, güreşin Türk milleti için özel bir yere sahip olduğunu vurguladı. Şimşek, Sivas'ın 8 olimpiyat madalyası kazanan tek il olduğunu belirterek, geleceğin şampiyonlarını yetiştirmek için 2 bin 298 lisanslı sporcuya ev sahipliği yaptığını ifade etti. Türkiye Güreş Federasyonu Başkanvekili Kerim Salman ise Sivas'ın Türk güreşinde önemli bir şehir olduğunu ve 3 olimpiyat şampiyonu yetiştirdiğini söyledi. Eski olimpiyat şampiyonu Ahmet Ayık da organizasyonun adının verilmesinden dolayı mutlu olduğunu belirterek, Sivas'ta uluslararası bir şampiyona düzenlenmesi için girişimde bulunacağını ifade etti.

  • Gaziantep FK, Kasımpaşa maçı hazırlıklarına devam ediyor
    21:18 Gaziantep FK, Kasımpaşa maçı hazırlıklarına devam ediyor

    Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Kasımpaşa'yı konuk edeceği maçın hazırlıklarına devam ediyor. Teknik direktör Selçuk İnan yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, ısınma ve pas çalışması yapıldıktan sonra geniş alandaki çift kale maçla antrenman tamamlandı. Gaziantep FK, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

  • Selektör yapanların cezası iptal edildi
    21:10 Selektör yapanların cezası iptal edildi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, selektör ile radar uyarısı yapan sürücülere verilen cezaların iptal edildiğini açıkladı. Bayram yoğunluğu nedeniyle yapılan denetimlerde aşırı hızın önemli bir sorun olduğunu belirten Bakan Yerlikaya, vatandaşlara selektör yapmamaları konusunda uyarıda bulundu.


Advertisement