Altınordu'da koronavirüs tedirginliği - Son Dakika
Spor

Altınordu'da koronavirüs tedirginliği

Altınordu\'da koronavirüs tedirginliği

TFF 1'inci Lig'de cumartesi günü Royal Hastanesi Bandırmaspor'u konuk edecek Altınordu'da koronavirüs endişesi yaşanıyor.

28.10.2020 13:40  Güncelleme: 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF 1'inci Lig'de cumartesi günü Royal Hastanesi Bandırmaspor'u konuk edecek Altınordu'da koronavirüs endişesi yaşanıyor. Geçen hafta içinde karşılaştığı Altay'da maç öncesi 8 olan koronavirüslü futbolcu sayısının derbiden sonra 24'e çıkması kırmızı-lacivertli takımdaki futbolcuları tedirgin etti. Altınordu'da geçen hafta sonu deplasmanda oynanan Ümraneyispor karşılaşması öncesi yapılan testlerin sonuçları negatif çıkarken, kuluçka süresini hesaba katan Altınordulu futbolcular virüsün kendilerine de bulaşmış olabileceğinden korkuyor.

Maç içinde yaşanan ikili mücadelelerin yanı sıra Altınordulu bazı futbolcuların Altaylı bazı oyuncularla maçtan önce sohbet edip yakın temas kurduğu bildirildi. Altınordu'nun Bandırmaspor müsabakası öncesi yarın takım halinde test olacağı kaydedildi. Kırmızı-lacivertli ekipte endişe duyan Ahmet İlhan Özek'in takımdan önce bireysel olarak test yaptırdığı ve test sonucunun negatif çıkmasıyla rahatladığı ifade edildi. İzmir ekibinde hiçbir futbolcunun semptom göstermediği ancak kesin sonuçlar öncesi takımın testleri merakla beklediği kaydedildi.

EROĞLU'NA BAŞKANDAN ÖVGÜ

Altınordu'nun başında bu hafta 300'üncü resmi maçına çıkacak teknik direktör Hüseyin Eroğlu'na Başkan Seyit Mehmet Özkan'dan övgü dolu sözler geldi. Takımın başında 9'uncu sezonunu geçiren, 2'nci Lig ve 3'üncü Lig'de iki şampiyonluk yaşayan Hüseyin Eroğlu'nun önemli bir işe imza attığını dile getiren Başkan Özkan, "Sadece bu bile başlı başına bir başarı hikayesi. Allah, Hüseyin hocamızın yolunu açık etsin. Allah; iyi düşünen, iyi çalışan, iyi insan olan, iyilik yapan, adaletli, paylaşımcı, eşitlikçi olan herkesin yolunu açık etsin" diye konuştu.


Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Altınordu'da koronavirüs tedirginliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement