Altınordu'dan Transferde Siftah - Son Dakika
Güncel

Altınordu'dan Transferde Siftah

Altınordu\'dan Transferde Siftah

TÜRKİYE 1'inci Ligi ekiplerinden Altınordu, dış transferde ilk imzayı Eskişehirspor'dan 26 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Murat Uçar'a attırdı.

11.07.2017 11:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TÜRKİYE 1'inci Ligi ekiplerinden Altınordu, dış transferde ilk imzayı Eskişehirspor'dan 26 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Murat Uçar'a attırdı.

Kırmızı lacivertliler, Eskişehirspor'la sözleşmesini fesheden Murat'la, Erzurum kampında 1 yıllık mukevele imzaladı. Geçen sezon Eskişehirspor'da 12 maçta forma giyen futbolcu, 1 gol kaydetti. Forvet arkası ve sol kanatta da görev alan Murat, "Türk futbolunda devrim yapan bir kulüpte forma giyeceğim için çok mutluyum" dedi.

Murat Uçar'ı uzun süredir takip ettiklerini belirten Genel Kaptan Sedat Gündoğdu, "Yapımıza uygun, gelişime açık ve orta sahada önemli görevler üstlenecek bir futbolcuyu kadromuza dahil ettik. İki taraf için de hayırlı olsun" diye konuştu.

Futbola Pendikspor'da başlayan Murat Uçar, Beylerbeyispor, Sivas Belediyespor ve Aydınspor 1923'te de oynadı. Murat Uçar, 3'üncü Lig'de 81, 2'nci Lig'de 50, 1'inci Lig'de 12, Süper Lig'de ise 7 karşılaşmada ter döktü.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altınordu'dan Transferde Siftah - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement