Altınordu, İspanya'da Çeyrek Finalde - Son Dakika
Spor

Altınordu, İspanya'da Çeyrek Finalde

Altınordu, İspanya\'da Çeyrek Finalde

İSPANYA'nın başkenti Madrid'de düzenlenen dünyanın en önemli 17 yaş futbol turnuvalarından Mundial de Clubes'de mücadele eden Altınordu U17 Takımı, Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid ve Marsilya gibi dev kulüplerle çeyrek finale yükseldi.

01.06.2018 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İSPANYA'nın başkenti Madrid'de düzenlenen dünyanın en önemli 17 yaş futbol turnuvalarından Mundial de Clubes'de mücadele eden Altınordu U17 Takımı, Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid ve Marsilya gibi dev kulüplerle çeyrek finale yükseldi. Turnuvadaki ilk maçında Barcelona'yı 2-1 yendikten sonra Brezilyalı Santos'a 3-2 mağlup olan Altınordu, son olarak Japon rakibi Jef United'la 1-1 berabere kalıp 4 puanla çeyrek final biletini kaptı.

Altınordu ile birlikte çeyrek final serisinde Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid, Marsilya, Palmeiras, Jef United ve Leganes ekipleri de yer alıyor. Altınordu, çeyrek finalde İspanyol Leganes ile yarın saat 19.00'da karşılaşacak. İzmir temsilcisi Santos ve Steaua Bükreş gibi önemli kulüplerin devre dışı kaldığı turnuvada yarı final bileti için ter dökecek. Öte yandan Şeytan'ın U13 takımı da Almanya'da düzenlenecek Sportsview Cup'a katılacak.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Altınordu, İspanya'da Çeyrek Finalde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement