Altınordu'nun Sağı Kerim'e Emanet - Son Dakika
Güncel

Altınordu'nun Sağı Kerim'e Emanet

Altınordu\'nun Sağı Kerim\'e Emanet

Ptt 1'inci Lig ekiplerinden Altınordu, savunmanın sağında yaşanan sorunu altyapıdan yetişen Kerim Alıcı'yla çözmeyi planlıyor.

25.07.2016 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Lig ekiplerinden Altınordu, savunmanın sağında yaşanan sorunu altyapıdan yetişen Kerim Alıcı'yla çözmeyi planlıyor.

Kırmızı lacivertliler, prensip anlaşmasına vardıkları Menemen Belediyesporlu Mazlum'un transferinden kulübünün zorluk çıkarması yüzünden vazgeçerken, geçen sezon sonunda aşil tendonundan ameliyat olan sağ bek Uğur Arslan da henüz iyileşmedi. Hollanda kampında düz koşulara devam eden Uğur'un sezonun ilk haftalarına yetişmesinin zor olduğu öğrenildi.

Bu gelişmeler üzerine Başkan Seyit Mehmet Özkan teknik heyetle görüşerek sağ bekte U21 takımından Kerim'e şans verilmesini istedi ve genç futbolcuya güveninin tam olduğunu söyledi. Başkan Özkan'ın yaklaşımı ve genç futbolcunun antrenmanlardaki performansını dikkate alan kurmaylar, sağ beke yapılacak takviyeyi gündemden çıkardı. Geçen sezon ligde sadece son haftadaki Karşıyaka derbisinde forma giyen Kerim Alıcı 1 kez milli olurken, 6 kupa maçında görev yaptı.

RAKİP DEN BOSCH

Altınordu, Hollanda kampındaki ikinci hazırlık maçında yarın Hollanda 2'nci Lig ekibi FC Den Bosch ile karşı karşıya gelecek. İlk özel randevuda SC Cambuur ile 0-0 berabere kalan kırmızı lacivertliler, bu kez sahadan galibiyetle ayrılarak moral bulmak istiyor. Şeytan, son hazırlık karşılaşmasında ise 29 Temmuz Perşembe günü FC Oss ile karşılaşıcak.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altınordu'nun Sağı Kerim'e Emanet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement