Altınordulu Erdoğan'a Aytemiz Alanyaspor Talip Oldu - Son Dakika
Güncel

Altınordulu Erdoğan'a Aytemiz Alanyaspor Talip Oldu

Altınordulu Erdoğan\'a Aytemiz Alanyaspor Talip Oldu

TFF 1'inci Lig ekiplerinden Altınordu'nun genç oyuncusu Erdoğan'ı, Süper Lig takımı Aytemiz Alanyaspor'un talip olduğu öğrenildi.

31.05.2017 13:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF 1'inci Lig ekiplerinden Altınordu'nun genç oyuncusu Erdoğan'ı, Süper Lig takımı Aytemiz Alanyaspor'un talip olduğu öğrenildi. Altınorduyla sözleşmesi 2018'de sona erecek Erdoğan, ikinci yarıdaki performansı ile dikkat çekerken sezonu 4 gol, 9 asistle tamamladı. Altınordu'da 3 sezonu geride bırakan 23 yaşındaki futbolcu, ilk yılında 5, ikinci senesinde 3 gol kaydetmişti.

2014'te Almanya'nın MSV Duisburg kulübünden gelen gurbetçi kanat oyuncusunun piyasa değeri 500-750 bin Euro aralığında gösteriliyor. Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan'ın, cazip bir teklif gelmesi halinde Erdoğan'ın satışına onay vereceği belirtildi. Bu sezon Mersin İdmanyurdu, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Şanlıurfaspor ve Eskişehirspor filelerini sarsan forvet oyuncusunun gol attığı 4 karşılaşmadan da Altınordu galibiyetle ayrıldı. Altınordu, bu müsabakalarda İzmir'de Mersin'i 3-2, Şanlıurfaspor'u 2-0, Eskişehirspor'u 3-0, deplasmanda ise Gaziantep'i 4-1 mağlup etti.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altınordulu Erdoğan'a Aytemiz Alanyaspor Talip Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement