Altıntaş İlçe Müftülüğünden Konferans - Son Dakika
Güncel

Altıntaş İlçe Müftülüğünden Konferans

Altıntaş İlçe Müftülüğünden Konferans

Kütahya’nın Altıntaş İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen, ’Hz. Peygamber ve Güven Toplumu’ konulu konferansa Dumlupınar Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ömer Faruk Söylev, konuşmacı olarak katıldı.

24.04.2017 11:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Altıntaş İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen, 'Hz. Peygamber ve Güven Toplumu' konulu konferansa Dumlupınar Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ömer Faruk Söylev, konuşmacı olarak katıldı.

Söylev, yaptığı konuşmasında, Hz. peygamber ve güven konusunda geniş kapsamlı konular değindi.

Konferansın ardından, Altıntaş'ta lise ve ortaokulları arasında düzenlenen Hadis ezberleme yarışmasında dereceye girenlere ve Naat okuyan öğrencilere ödülleri verildi. Bu arada, evlerini Türkiye Diyanet Vakfı Altıntaş Şubesine bağışlayan Ahmet Kahraman ve Gülsüm Kahraman isimli vatandaşlara Diyanet Vakfı Genel Müdürlüğünün gönderdiği teşekkür belgeleri Kaymakam Musa Kazım Çelik tarafından takdim edildi. (YD-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Altıntaş İlçe Müftülüğünden Konferans - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement