Altıntaş'ta "Kadına Karşı ve Aile İçi Şiddetin Önlenmesi" toplantısı - Son Dakika
3.Sayfa

Altıntaş'ta "Kadına Karşı ve Aile İçi Şiddetin Önlenmesi" toplantısı

Altıntaş\'ta "Kadına Karşı ve Aile İçi Şiddetin Önlenmesi" toplantısı

Altıntaş Kaymakamlığı'nda Kadına "Karşı ve Aile İçi Şiddetin Önlenmesi" toplantısı gerçekleştirildi.

20.11.2021 11:03  Güncelleme: 11:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altıntaş Kaymakamlığı'nda Kadına "Karşı ve Aile İçi Şiddetin Önlenmesi" toplantısı gerçekleştirildi.

Kaymakam Mehmet Can İrdelp başkanlığında yapılan toplantıya kurum amirlerinin yanı sıra Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü personeli de katıldı.

Toplantıda son yıllarda artış gösteren kadına karşı ve aile içi şiddet olaylarının nedenleri ve bu tarz olayların önüne geçilmesi için alınacak önlemler görüşüldü.

Kaymakam Mehmet Can İrdelp, toplantıda yaptığı konuşmada, kadın ve çocukların her türlü şiddetten korunması konusunda devletin büyük sorumluluk üstlendiğini dile getirdi.

Kaymakam İrdelp, "Yaşanan adli olaylar sonrası kolluk birimlerimize başvuran kadınlarımızın ve çocuklarımızın 6284 Sayılı Kanun kapsamında barınma, korunma gibi her konuda ihtiyaçlarının giderilerek mağduriyetlerinin önüne geçilmektedir. Haklarında tedbir kararı bulunan kadınlarımız devlet korumasındadır. Uzaklaştırma kararı bulunan eşlerinin münferit olaylara sebebiyet vermemesi için kolluk birimlerince adreslerinde sık sık kontrol edilmektedir. Aynı zamanda Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nün de bu konuda çok büyük sorumlulukları vardır" diye konuştu. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Altıntaş'ta 'Kadına Karşı ve Aile İçi Şiddetin Önlenmesi' toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Zonguldak'ta Otobüsten İnerken Yaralanan Kadın
    20:15 Zonguldak'ta Otobüsten İnerken Yaralanan Kadın

    Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir kadın, otobüsten inerken kıyafeti kapıya sıkışınca yere düşerek yaralandı. Ayşe D. isimli yolcu, halk otobüsünün hareket etmesiyle birlikte yere düştü. Diğer yolcuların haber vermesi üzerine sağlık ekipleri olay yerine gelerek Ayşe D.'ye müdahale etti. Yaralı kadın, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.


Advertisement