Altırparmak: "Dikili Spor Kenti Olacak" - Son Dakika
Yerel

Altırparmak: "Dikili Spor Kenti Olacak"

Altırparmak: "Dikili Spor Kenti Olacak"

Dikili’nin kent kimliğine bir yenisini daha eklediğini belirten Dikili Belediye Başkan Vekili Yusuf Altıparmak Dikili’yi spor kenti haline getireceklerini açıkladı.

27.02.2014 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dikili'nin kent kimliğine bir yenisini daha eklediğini belirten Dikili Belediye Başkan Vekili Yusuf Altıparmak Dikili'yi spor kenti haline getireceklerini açıkladı.

Dikili Belediye Başkan Vekili Yusuf Altıparmak, Dikili Erdal İnönü Stadyumu tam teşekküllü bir spor kompleksi haline getirdiklerini söyledi. Yüzde yetmişi tamamlanan projenin kalan aşamalarıyla ilgili Dikili Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Müdür Behzat Kocavardar'dan bilgi alan, Belediye Başkan Vekili Yusuf Altıparmak; "Dikili Erdal İnönü Stadı çevresini tam teşekküllü bir spor kompleksi haline getiriyoruz. Burası tamamlandığında Dikili'de spor yapmayan kalmayacak. Çünkü projede her detayı düşündük. Her yaş grubuna uygun düzenlemeler yaptık. Buraya gelen aileler buradan ayrılmak istemeyecekler" dedi.

Dikili Belediye Başkan Vekili Yusuf Altıparmak; "İlçemizde 3 tane spor takımı var. Dikili Belediyespor futbol branşında mücadele ediyor. Dikili Lodos kızlarımız voleybolda yüz akımız. Güneş Spor ise hentbol ve masa tenisinde başarıdan başarıya koşuyor. Çocuklarımıza spor kanalıyla daha yaşanabilir bir hayat sağlamak hepimiz elinde ve hepimizin görevi. Biz bu konuda elimizden geleni yapacağız. İlçemizi sporun her alanında geliştireceğiz" dedi. Altıparmak alanda yapılanlarla ilgili olarak da; "Buraya iki adet çim antrenman sahası yaptık. Basketbol, voleybol, tenis, hentbol ve halı sahalarının drenaj çalışmaları yapıldı, çalışmaları başlatıldı. Saha dışından halkımızın kullanabileceği koşu alanı yapılıyor. 50 tonluk su deposu montajı bitti. 50 tonluk daha takılacak. Buraya gelen ailelerin hoşça vakit geçirebilmeleri için parklar tasarladık. Açık satranç ve masa tenisi alanı yapıyoruz. Büfe ve oturma alanlarını hazırladık. Kompleksin aydınlatılması ve 5 ayrı noktada otopark düzenlemesi yapıyoruz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Altırparmak: 'Dikili Spor Kenti Olacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement