Alttan Dersi Kalan Üniversite Öğrencisinden İntihar Girişimi - Son Dakika
3.Sayfa

Alttan Dersi Kalan Üniversite Öğrencisinden İntihar Girişimi

Alttan dersi kalan üniversite öğrencisinden intihar girişimi Üniversite öğrencisinin intihara girişimini gören vatandaşlar sosyal medyada canlı yayın yapmak için adete birbiriyle yarıştıKONYA - Konya'da alttan iki dersi olduğu iddiasıyla psikolojik bunalıma giren üniversite öğrencisi genç,...

28.09.2018 16:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alttan dersi kalan üniversite öğrencisinden intihar girişimi

Üniversite öğrencisinin intihara girişimini gören vatandaşlar sosyal medyada canlı yayın yapmak için adete birbiriyle yarıştı

KONYA - Konya'da alttan iki dersi olduğu iddiasıyla psikolojik bunalıma giren üniversite öğrencisi genç, bir otelin üçüncü katının camına çıkarak intihar girişiminde bulundu.

Olay, merkez Karatay ilçesi Şems-i Tebrizi Mahallesi Şerefşirin Sokak üzerinde bulunan bir otelde meydana geldi. İddiaya göre, alttan derslerinin olduğu öğrenilen Ankara Üniversitesi öğrencisi Özkan D. psikolojik bunalıma girdi. Ailesiyle de arasının bozuk olduğu öğrenilen Özkan D., iki haftadır kaldığı otelin 3 katındaki odasının penceresine çıkarak intihara kalkıştı. Çevredekilerin otelin camında birini gördüklerini ihbar etmeleri üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri sokak üzerine hava yastığı açtı. Polis ekipleri ise, Özkan D.'yi ikna etmeye çalıştı. Psikolog ve müzakereci polisinde ikna çabaları uzun süre sonuç vermedi. Özkan D.'nin kaldığı ders hocaları da arandı ancak hocalara ulaşılamadığı öğrenildi. Yaklaşık 3 saat kaldığı pencereden uzun uğraşlar sonucu indirilen Özkan D., polis ekiplerince ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Öte yandan, çevrede toplanan meraklı kalabalıktan bazı vatandaşların sosyal medya hesaplarında canlı yayın yapması dikkat çekti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Alttan Dersi Kalan Üniversite Öğrencisinden İntihar Girişimi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Alttan Dersi Kalan Üniversite Öğrencisinden İntihar Girişimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tokat ve Yozgat'a AFAD personeli ve araç sevk edildi
    21:02 Tokat ve Yozgat'a AFAD personeli ve araç sevk edildi

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki depremin ardından Amasya'dan 12 AFAD personeli ve 3 araç, Tokat ve Yozgat illerine görevlendirildi. Tokat iline 2 idareci, 5 arama kurtarma teknisyeni ve 2 tam donanımlı araç, Yozgat iline ise 5 arama kurtarma teknisyeni ve 1 tam donanımlı araç sevk edildi. Amasya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nden toplamda 12 personel ve 3 araç, depremin etkilediği bu iki ilde görev yapacak.

  • Tokat'taki deprem Kayseri'yi de salladı
    20:54 Tokat'taki deprem Kayseri'yi de salladı

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem, Kayseri'de de hissedildi. Deprem, saat 18.11'de Sulusaray ilçesinde kaydedildi ve 5.9 kilometre derinlikte gerçekleşti. Kayseri'de vatandaşlar güvenli alanlara geçmek için evlerini ve dükkanlarını boşalttı.

  • Beyoğlu'nda askeri üniforma müşterilere servis yapan şahıs tutuklandı
    20:50 Beyoğlu'nda askeri üniforma müşterilere servis yapan şahıs tutuklandı

    Beyoğlu'nda bulunan bir restoranda askeri üniforma ile müşterilere servis yapan şahsın Y.J. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Restoranın işletme sahibi ve müdürü ise serbest bırakıldı.


Advertisement