Altyapı Çalışması Sırasında Göçük: 2 İşçi Ağır Yaralı (2) - Son Dakika
Güncel

Altyapı Çalışması Sırasında Göçük: 2 İşçi Ağır Yaralı (2)

GÖÇÜK ALTINDA KALAN İŞÇİLERDEN BİRİ ÖLDÜAntalya-Burdur yolunda, AntalyaBüyükşehir Belediyesi Antalya Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü (ASAT) ekiplerinin içme suyu isale hattı kazı çalışması sırasında meydana gelen göçükte yaralanan işçilerden İbrahim Özcan, tedaviye alındığı Antalya Eğitim...

26.02.2018 23:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖÇÜK ALTINDA KALAN İŞÇİLERDEN BİRİ ÖLDÜ

Antalya- Burdur yolunda, AntalyaBüyükşehir Belediyesi Antalya Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü (ASAT) ekiplerinin içme suyu isale hattı kazı çalışması sırasında meydana gelen göçükte yaralanan işçilerden İbrahim Özcan, tedaviye alındığı Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Özcan'ın cenazesi incelemelerden sonra Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Olayda yaralanan ve aynı hastanede tedaviye alınan diğer işçi Sinan Sağlam'ın ise hayati tehlikesinin devam ettiği kaydedildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altyapı Çalışması Sırasında Göçük: 2 İşçi Ağır Yaralı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Türkiye'de Tarımsal Girdi Fiyatları Arttı
    10:47 Türkiye'de Tarımsal Girdi Fiyatları Arttı

    Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, tarımsal girdi fiyat endeksi (Tarım-GFE) yıllık 49,92, aylık yüzde 3,59 arttı. Şubat ayında tarımsal girdi fiyatları bir önceki aya göre yüzde 3,59, bir önceki yılın aralık ayına göre yüzde 11,37, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 49,92 artış gösterdi. Veteriner harcamaları yıllık değişimde en yüksek artışı gösterirken, aylık değişimde ise diğer mal ve hizmetler grubu öne çıktı.

  • Okul Sporları Yarışmalarında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Başlıyor
    10:45 Okul Sporları Yarışmalarında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Başlıyor

    Okul Sporları Yarışmaları kapsamında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Denizli'de yapılacak. 16 erkek takımı ve 15 kız takımı yarı final bileti için mücadele edecek. Yarışmaların açılış seremonisi 22 Nisan Pazartesi günü gerçekleşecek.

  • Bursa Devlet Tiyatrosu'ndan 'Küçük Korku Dükkanı' müzikali
    10:43 Bursa Devlet Tiyatrosu'ndan 'Küçük Korku Dükkanı' müzikali

    Bursa Devlet Tiyatrosu, sezonun iddialı projelerinden olan 'Küçük Korku Dükkanı' adlı müzikalin prömiyerini gerçekleştirdi. Howard Ashman ve Alan Menken'in yazıp bestelediği müzikal, tiyatroseverlerin beğenisini topladı. Müzikal, sezon sonuna kadar Bursa'da sahnelenecek ve daha sonra İstanbul ve Antalya'da da gösterilecek.

  • Konya'da bisiklet sürücüsünün ölümüne neden olan sürücü kaçtı
    10:42 Konya'da bisiklet sürücüsünün ölümüne neden olan sürücü kaçtı

    Konya'nın Ereğli ilçesinde kamyonun çarptığı bisikletli hayatını kaybederken, kamyon sürücüsü olay yerinden kaçtı. Kazada hayatını kaybeden bisiklet sürücüsü evine götürmek için aldığı ekmeklerle geride kaldı. Polis, kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.

  • Adıyaman'da Otomobil Tarlaya Yuvarlandı: 2 Yaralı
    10:41 Adıyaman'da Otomobil Tarlaya Yuvarlandı: 2 Yaralı

    Adıyaman'da sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, taklalar atarak tarlaya yuvarlandı. Kazada otomobil sürücüsü ve yanındaki bir kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.


Advertisement