Alves: Barça'dan Ayrılabilirim - Son Dakika
Spor

Alves: Barça'dan Ayrılabilirim

Alves: Barça\'dan Ayrılabilirim

Barcelonalı oyuncu, şampiyon olamamaları durumunda "felaket" bir sezon geçirmiş olacaklarını düşünüyor.

09.05.2014 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dani Alves, takım üzerindeki enerjinin düzelmemesi durumunda Barcelona #39;dan ayrılabileceğini açıkladı.

RAC1 #39;e açıklamalarda bulunan Brezilyalı sağ bek, quot;İnsanlar sizi beğensin veya beğenmesin Barcelona #39;da oynamak çok zor bir şey. Ben bu kulübün tarihinin bir parçasıyım. Hep öyle oldum. Beni motive eden enerjiye ihtiyacım var. Ama skorlar insanların arzuladığı gibi olmayınca sizi kapı dışarı koyacaklarını iddia ediyorlar. ben gerçekten enerjiye inanıyorum. Eğer bu negatif enerji devam ederse ayrılırım. quot; ifadelerini kullandı.

ŞAMPİYONLUĞA İNANIYOR

Alves, ligin bitimine iki hafta kala lider Atletico Madrid #39;in 3 puan gerisinde yer almaları ile ilgili olarak da quot;Bu sezon eğer şampiyon olamazsak bizim için felaket geçmiş olacak. Elimizdeki fırsatı değerlendirmek zorundayız. Ben takımıma güveniyorum. Kimseyi mahçup etmeyeceğimizden eminim. quot; dedi.

Gelecek sezon takımın başına Luis Enrique #39;nin gelecek olması ile ilgili dedikodulara da değinen oyuncu, quot;O bir oyuncu olarak fenomendi. Teknik direktör olarak da celta #39;da iyi işler yaptı. Ama biz hala şampiyonluk savaşı veriyoruz. İnsanların aceleci karar vermemesi gerekiyor. quot; şeklinde konuştu.

quot;ÇOK İLGİNÇ quot;

Neymar hakkında son dönemde çıkan haberler hakkındaki görüşlerini saklayamayan Alves, quot;Çok ilginç şeyler oluyor. Real Madrid #39;in Neymar için 100 milyon avro önerdiği ancak Barcelona #39;nın 57 milyon avroya onu transfer ettiği söyleniyor. Burada ilginç olan şey bence Real Madrid #39;in önerdiği rakam. quot; dedi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Alves: Barça'dan Ayrılabilirim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement