Alves, Uygar Zeybek'in Yan Bağlarını Koparınca Kadro Dışı Bırakılmış - Son Dakika
Spor

Alves, Uygar Zeybek'in Yan Bağlarını Koparınca Kadro Dışı Bırakılmış

Fenerbahçe'de Bruno Alves'in, Uygar Mert Zeybek'e yaptığı sert hareket sonrasında kadro dışı bırakıldığı ortaya çıktı. Genç futbolcunun, ayak yan bağları koptu.

17.05.2016 10:41  Güncelleme: 14:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İdmanda takım arkadaşlarına sert girdiği için Gençlerbirliği maçı kadrosundan adı çıkarılan Bruno Alves'in, gerçekte süresiz kadro dışı bırakıldığı öğrenildi. Peki, bu nasıl bir sert girişti de olaylar bu noktaya geldi? İşte, iddialara göre antrenmanda yaşananlar:

BAS BAS BAĞIRDI

Cuma günkü antrenmanda moralsiz görünen Alves, Pereira ile bir konuda fikir ayrılığına düştü ve tartıştı. Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren ve Porto ile anlaştığı ileri sürülen Alves, maç öncesi cumartesi günü yapılan son idmanda ise Uygar Mert Zeybek'e acımasızca bir müdahalede bulundu. Bas bas bağıran genç futbolcu, yerde kıvranmaya başladı.

NE YAPIYORSUN

Doktorlar Uygar'a müdahalede bulunurken, bu sırada başta Mehmet Topal ve Mehmet Topuz olmak üzere Fenerbahçeli futbolcular Alves'e tepki gösterdiler. Portekizli stoper, "Sakin ol, ne yapıyorsun!" uyarıları karşısında daha da agresifleşti ve adeta terör estirdi. Bunun üzerine Pereira, bir gün önce tartıştığı vatandaşını idmandan kovdu. Hastanede MR'ı çekilen Uygar'ın ayak yan bağlarının koptuğu anlaşıldı.

KUPA FİNALİNDE OYNAMAYABİLİR

Süresiz kadro dışı bırakılan Bruno Alves'in affedilip affedilmeyeceği merak konusu oldu. 34 yaşındaki stoperin Sivas'taki son lig maçında oynamaması pek önemli değil. Ancak bu ayın 26'sında Galatasaray'la Ziraat Türkiye Kupası final maçı var. Pereira'nın Alves'i en azından bu karşılaşmada oynatmak istediği ancak yönetimin alacağı karara da saygı göstereceği belirtildi.
.

Alves, Uygar Zeybek\'in Yan Bağlarını Koparınca Kadro Dışı Bırakılmış

Son Dakika Spor Alves, Uygar Zeybek'in Yan Bağlarını Koparınca Kadro Dışı Bırakılmış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement