Amasra, Travel Turkey İzmir Fuarı'nda Tanıtılacak - Son Dakika
Ekonomi

Amasra, Travel Turkey İzmir Fuarı'nda Tanıtılacak

Amasra'nın Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi'nde tanıtılacağı bildirildi.

04.12.2018 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amasra'nın Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi'nde tanıtılacağı bildirildi.

Amasra Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Hüseyin Boran, yaptığı yazılı açıklamada, her yıl düzenlenen fuarın, ülkenin önemli turizm fuarlarından biri olduğunu belirtti.

Bu yıl 6-8 Aralık tarihlerinde 12'ncisi düzenlenecek fuara Batı Karadeniz Kalkınma Birliği desteğiyle katılım sağlayacaklarını ifade eden Boran, şunları kaydetti:

"Bu yılki fuarda Amasra standının sloganı Fatih'in Mirası Dünyanın Göz Bebeği Amasra olarak belirlenmiştir. Amasra standımızda yerli ve yabancı turizm profesyonellerine ilimizin ve ilçemizin tarihi, doğal güzelliklerinin yanı sıra UNESCO adaylık süreci hakkında bilgiler sunulacak. İlçemizdeki turizm işletmelerimiz tanıtım materyallerini seyahat acentelerine sunarak, 2019'da düzenleyecekleri tur organizasyonları ve konaklama hizmetleri hakkında bilgi paylaşımında bulunacak yerli ve yabancı tur operatörleri ile anlaşmalar yapılarak ilçemizin turizm potansiyeli arttırılacak. Yine İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce hazırlanan tanıtım setlerinin dağıtımı yapılacak. Ayrıca Amasra Kaymakamlığının destekleriyle hazırlanan yöresel ürünler ziyaretçilere tattırılacak."

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Amasra, Travel Turkey İzmir Fuarı'nda Tanıtılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Adana'da Narenciye Ağaçları Mangal Kömürüne Dönüşüyor
    09:18 Adana'da Narenciye Ağaçları Mangal Kömürüne Dönüşüyor

    Adana'nın Kozan ilçesinde, kesilen narenciye ağaçları özel bir yöntemle mangal kömürüne dönüştürülüyor. Çukurova sıcağında zorlu bir mesaiyle çalışan kömür üreticileri, haftalar süren yakma tekniğiyle mangal kömürü üretimine devam ediyor.

  • Anka Haber Ajansı 16 Nisan Salı Gündemi
    09:02 Anka Haber Ajansı 16 Nisan Salı Gündemi

    Asaf Savaş Akat İktisat Ödül Töreni, siyasi partilerin grup toplantıları, İçişleri Bakanı'nın trafik verileri açıklaması, 1 Mayıs programı basın açıklaması, İzmir Gemi Söküm Koordinasyonu'nun basın açıklaması, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısı, YRP Genel Başkan Yardımcısı'nın açıklamaları, İzmir Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısı yapılacak.

  • Huawei, Çin'de Yeni Bir Çip Fabrikası Kuruyor
    01:09 Huawei, Çin'de Yeni Bir Çip Fabrikası Kuruyor

    Huawei yönetimi, Çin'de kapsamlı bir çip fabrikası daha kurmak için çalışmalara başladı. Şirket, çip sektörünün gelişeceğini öngörerek bu alana yapacağı yatırımları artıracak. Şanghay'da yapılacak olan fabrikanın, şirketin çip ihtiyacını karşılaması bekleniyor. Fabrikada üretilecek çiplerin ağırlıklı olarak akıllı telefonlar için kullanılacağı belirtiliyor. Huawei, böylece çip konusunda dışa bağımlılıktan kurtulmayı hedefliyor. Şirketin dev yatırımlarının ürün fiyatlarına etki edebileceği iddia ediliyor.


Advertisement