Amasya Baro Başkanı Yalçın Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Amasya Baro Başkanı Yalçın Açıklaması

"Bilinmelidir ki, Amasya Tamimi ile kurtuluş mücadelesinin temelinin atıldığı bu şehirde hain terör örgütü amacına asla ulaşamayacaktır"dedi.

10.04.2012 17:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amasya Baro Başkanı Adnan Hasip Yalçın,

"Bilinmelidir ki, Amasya Tamimi ile kurtuluş mücadelesinin temelinin atıldığı bu şehirde hain terör örgütü amacına asla ulaşamayacaktır"dedi.

Yalçın, yaptığı açıklamada, ülkenin en huzurlu kentlerinden biri olan Amasya'da kanlı terör örgütünün kalleşçe ve haince bir saldırıda bulunarak bir asker ve bir astsubayın şehit, beş askerin ise yaralanmasına neden olduğu eylemi şiddet ve nefretle kınadığını bildirdi.

Terör örgütüne taviz verilmemesi gerektiğini vurgulayan Yalçın, açıklamasında şunları kaydetti:

"Hangi dili kullanırlarsa kullansınlar, lafı nasıl çevirip insan hakları ve barıştan dem vururlarsa vursunlar inanılmamalıdır, onların iç ve dış uzantıları, sivil ve siyasi örgütlenmeleri tanınmamalıdır. Onlara destek veren emperyalist, yayılması ve sömürgeci devletler bilinmelidir. Bu durumlar göz önünde bulundurularak hain terör örgütü ile topyekun bir milli mücadele stratejisi benimsenmelidir. Bilinmelidir ki, Amasya Tamimi ile kurtuluş mücadelesinin temelinin atıldığı bu şehirde hain terör örgütü amacına asla ulaşamayacaktır."

- AMASYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Amasya Baro Başkanı Yalçın Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement