Amasya'da 72 Yaşındaki Dolandırıcı Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Amasya'da 72 Yaşındaki Dolandırıcı Tutuklandı

Amasya'da 72 yaşındaki dolandırıcı tutuklandıAMASYA'da 67 yaşındaki Mehmet Gümüş'ü banka havalesi yaparken 90 bin lira dolandırarak kayıplara karışan 72 yaşındaki S.Y., 4 günlük çalışmanın ardından Ankara'da bir bankada polis tarafından gözaltına alındı.

12.09.2017 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amasya'da 72 yaşındaki dolandırıcı tutuklandı

AMASYA'da 67 yaşındaki Mehmet Gümüş'ü banka havalesi yaparken 90 bin lira dolandırarak kayıplara karışan 72 yaşındaki S.Y., 4 günlük çalışmanın ardından Ankara'da bir bankada polis tarafından gözaltına alındı. S.Y. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Amasya'nın merkez Karataş Köyü'nde yaşayan evli ve 4 çocuk babası Mehmet Gümüş, 4 gün önce siyah bir poşete koyduğu 90 bin lirasını bankaya giderek başka bir hesaba havale etmek istedi. Bu sırada bankada bulunan S.Y. kendisini görevli olarak tanıtıp yardımcı olacağını ifade etti. S.Y.'nin, "Nüfus cüzdanının fotokopisini çektirip gel" sözlerine kanan Mehmet Gümüş, parayı bırakıp çıktı. Geldiğinde ise S.Y.'yi ve parayı bulamadı. Banka görevlilerine durumu anlatan Gümüş, dolandırıldığını anladı. Amasya Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri banka ve çevresinde bulunan güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Polis, kamera kayıtlarında S.Y.?nin poşet içindeki parayla koşarak bankadan çıktığını tespit etti.

22 ilde 27 ayrı suçtan toplam 25 yıl 9 ay cezaya çarptırılan ve geçen yıl Giresun'daki yarı açık cezaevinden firar eden S.Y.?yi takibe alan polis Ankara'da özel bir bankada dolandırıcıyı yakalayarak gözaltına aldı. Amasya Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Amasya\'da 72 Yaşındaki Dolandırıcı Tutuklandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Amasya'da 72 Yaşındaki Dolandırıcı Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement