Amasya'da iftar programları düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Amasya'da iftar programları düzenlendi

Amasya\'da iftar programları düzenlendi

Amasya Vali Vekili Bekir Sıtkı Dağ, kentteki engelliler ve aileleriyle iftar yaptı.

08.04.2023 10:00  Güncelleme: 10:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amasya Vali Vekili Bekir Sıtkı Dağ, kentteki engelliler ve aileleriyle iftar yaptı.

Dağ, valilik tarafından bir otelde gerçekleştirilen iftar programına katıldı. Vatandaşlarla sohbet eden Dağ, ramazan ayının manevi atmosferini hep birlikte geçirdiklerini söyledi.

Ramazanın kardeşlik ve paylaşmak olduğunu vurgulayan Dağ, "Devletimiz, engelli bireylerimizin yanında olmaya devam edecektir. Ramazan hakkı gözetmek, beraber yaşamak demek. Umarım hepimiz ramazan ayından en yüksek seviyede istifade edebiliriz." dedi.

Suluova

Suluova Kaymakamlığı ile Belediye Başkanlığı tarafından, şehit aileleri ve gaziler için iftar programı düzenlendi.

Bir restoranda düzenlenen programa Kaymakam Şafak Gürçam, Belediye Başkanı Fatih Üçok, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Ramazan Alagül, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Ceyhun Koç, İlçe Müftüsü Sıtkı Kaya ile şehit aileleri ve gaziler katıldı.

Kaymakam Gürçam, şehitlerin emanetleri ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

Taşova

Taşova Kaymakamı Ahmet Gökcecik, ilçedeki öksüz, yetim, engelli çocuklar ve aileleriyle iftar yaptı.

Bir restoranda gerçekleştirilen programda konuşan Gökcecik, ramazanın Türkiye, İslam alemi, mağdurlar ve mazlumlar için hayırlara vesile olmasını temenni ederek, asrın felaketinde vefat edenlerin ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifa diledi.

Programa Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Aydoğan, SYDV Müdürü Barış Gündüz, İlçe Müftüsü Ferhat Koçak ile çocuklar ve aileleri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Amasya'da iftar programları düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili tabela iddiaları yalanlandı
    07:38 Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili tabela iddiaları yalanlandı

    31 Mart seçimleri sonrasında akaryakıt fiyatlarının artarak 3 haneli rakamlara çıkacağı iddiasıyla dağıtım şirketlerinin yeni tabela talebinde bulunduğu haberleri yalanlandı. İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi tarafından yapılan açıklamada, akaryakıt dağıtım şirketlerinin böyle bir talepte bulunmadığı belirtildi. Kamuoyunu manipüle etmek amacıyla üretilen dezenformasyonlara itibar edilmemesi gerektiği vurgulandı.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını
    07:20 Küçükçekmece'de fabrika yangını

    Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İddiaya göre içeride mahsur kalan işçiler olabilir. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var
    07:00 Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var

    İstanbul Küçükçekmece'de iplik üretimi yapılan bir fabrikada yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi bölgeye sevk edilirken, fabrikada mahsur kalan işçiler olduğu iddia ediliyor.


Advertisement